Chili reisblogs

Hete Chili TV

awesomemore was er (tot 17 sep 2009) Gepost op 27 mei 114 reacties

Geef mij een TV en ik ken uw land. Het zou zo maar eens kunnen dat dit waar is. De psyche van een land die voorbij trekt op een klein scherm. Schreeuwende transseksuele TV-hosts met infantiele inslag in Japan, rechtzaken over het eigendom van een lijk die letterlijk het beeld delen met een live achtervolging in Amerika, Berlusconi's schalkse assistentes in Italië en Nederlandse New Kids.

In Chili kijken we gefascineerd naar een show die lijkt te draaien om het laten zien van rondborstige vrouwen in zoveel mogelijk stadia van beweging en vochtigheid. We tunen in op het moment dat er een mechanische stier bereden wordt. Standaard ingrediënt is een vrouw met buitencategorie borstkast. De variatie zit in de kleur haar van de halfnaakte adonis die achter haar op de stier plaatsneemt. In theorie draait het om wie het langst op de stier blijft zitten. In de praktijk lijkt het publiek meer geïnteresseerd in het temmen van de zwiepende borsten in plaats van de stier. Einde ronde 1.

De volgende ronde in de spelshow draait om de magische muur. Deze kenden we al uit Japan. Het verschil zit 'm in de hoeveelheid textiel en de gemiddelde borstomvang. Deze zijn in Chili respectievelijk veel kleiner en veel groter. Het werkt als volgt: De rondborstigen staan voor een zwembad, terwijl een muur met een uitgezaagd figuur op ze afstevent. Wanneer je de juiste pose aanneemt ga je door de muur heen. Zo niet, dan duwt de muur je in het zwembad. Gelukkig blijven siliconen drijven en verdrinkt er niemand.

Na een half uurtje zit het erop. Natuurlijk hadden we een paar netten kunnen doorschakelen, of een gedicht kunnen lezen van de Nobelprijs winnende dichteres Gabriela Mistral die een paar kilometer verderop begraven ligt. Maar dat deden we niet en daarom hebben we het nu nog warm van deze hete Chili TV.

awesomemore Positie 54 (33615 p.) Lid sinds 06-04-2011 Foto's en tips: 1252 Blogs: 70 Fans: 12

Foto's bij deze blog

blogfoto nr. 1
Temmen van de stier 1
blogfoto nr. 2
Temmen van de stier 2
blogfoto nr. 3
FF uitblazen
blogfoto nr. 4
De magische muur
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Motor City Break
8 5
Gepost op 01 december
Verenigde Staten Wisconsin Illinois Michigan
Memories of Marseille
2 2
Gepost op 28 maart
Frankrijk Marseille
California Zephyr Dreaming
4 4
Gepost op 15 maart
Verenigde Staten Utah

Reacties bij deze blog

MathuBloom

Door: MathuBloom • Geplaatst op

Misschien kunne we die tv gewoon uit zetten en het over andere dingen hebben.

TravelGoom

Door: TravelGoom • Geplaatst op

Welke zender is dat?

kokkeeri

Door: kokkeeri • Geplaatst op

inderdaad herkenbaar, helaas wordt het allemaal wel globaler. ik heb de afgelopen jaren, naast de nederlandse idols, ook de nepalese en filipijnse kunnen zien. en dat geldt ook voor expeditie robinson, x-factor en alle mogelijke kookprogramma's......

Lione Kolsteren

Door: Lione Kolsteren • Geplaatst op

Heel herkenbaar en een mooi verhaal weer. In Venezuela zagen we niets anders dan Miss-verkiezingen op TV. We konden zappen wat we wilden, maar steeds weer de opgedirkte dames. Een fenomeen was dat in dit land (en mogelijk nog steeds). TV zegt inderdaad iets over een land!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.