Noord Chili

Zoutvlaktes, geisers en vulkanen. Het noorden van Noord Chili is wat landschap betreft erg divers. De wegen zijn goed begaanbaar, dus een roadtrip door de Atacamawoestijn en het Nationaal Park Lauca is een zeer bijzondere belevenis. Rij door rotsachtige droge gebieden die worden afgewisseld met weelderig groene hooglanden.

Informatie over Noord Chili

Beste foto's & tips van Noord Chili

'398543' door MVerkennis '398543' door MVerkennis

ChiliNoord Chili

ChiliNoord Chili

Dansend meisje

MVerkennis

Ach zo'n schattig meisje dat helemaal opgedoft en uitgedost meedeed aan een optocht helemaal in het `noorden van Chili. Ze genoot er met volle teugen van en ik ook!

'210410' door droomreis '210410' door droomreis

ChiliNoord Chili

ChiliNoord Chili

Chileense vulkaan

droomreis

Parque Nacional Lauca en het aangrenzende Reserva Nacional las Vicuñas liggen in het noorden van Chili. Uitgestrekte steppelandschappen met vicuña’s, lama’s en alpaca’s, vulkanen, blauwe meren en Aymara-dorpjes bepalen het beeld. (scan)

'460037' door wisseschout '460037' door wisseschout

ChiliNoord Chili

ChiliNoord Chili

Alleen op de wereld

wisseschout

Ooit zijn we met zijn tweeën in een 4 wheel drive door de Andes gereden. Het was best een beetje gevaarlijk vanwege de hoogte en het feit dat er niemand anders reed en als we pech hadden gekregen hadden we een probleem gehad. Het was een week vol met avonturen, maar één van de mooiste reizen ooit. Ik moest wel aan alleen op de wereld denken, want dat was ook zo.

Laat kaart zien