Humberstone malaria

Is er malaria in Humberstone en wat zijn de malaria gebieden Humberstone? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Humberstone, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Humberstone. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Humberstone verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Humberstone om te zien of jouw Humberstone reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Humberstone is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Humberstone

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Humberstone.  

Informatie over Humberstone

Beste foto's & tips van Humberstone

'571833' door jeannette '571833' door jeannette

ChiliHumberstone

ChiliHumberstone

Oude salpeterfabriek

jeannette

Humberstone en Santa Laura zijn twee salpetermijnen in de Atacamawoestijn in het noorden van Chili. Ze liggen ten oosten van de stad Iquique. Deze groeves zijn verlaten en nu te bezoeken en staan sinds 2005 op de werelderfgoedlijst.

'571879' door jeannette '571879' door jeannette

ChiliHumberstone

ChiliHumberstone

Humberstone

jeannette

Tot mijn verbazing stond er nog geen foto onder Humberstone in Chili op deze site. Vandaar nog maar een tweede omdat het bezoeken van deze salpetermijn die op de Werelderfgoedlijst staat wel de moeite waard is.

Laat kaart zien