Chili

Reisgids

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

Chili image

Hete Chili TV

Chili
Zuid Amerika
Awesomemore

Hete Chili TV

Geef mij een TV en ik ken uw land. Het zou zo maar eens kunnen dat dit waar is. De psyche van een land die voorbij trekt op een klein scherm. Schreeuwende transseksuele TV-hosts met infantiele inslag in Japan, rechtzaken over het eigendom van een lijk die letterlijk het beeld delen met een live achtervolging in Amerika, Berlusconi's schalkse assistentes in Italië en Nederlandse New Kids.

In Chili kijken we gefascineerd naar een show die lijkt te draaien om het laten zien van rondborstige vrouwen in zoveel mogelijk stadia van beweging en vochtigheid. We tunen in op het moment dat er een mechanische stier bereden wordt. Standaard ingrediënt is een vrouw met buitencategorie borstkast. De variatie zit in de kleur haar van de halfnaakte adonis die achter haar op de stier plaatsneemt. In theorie draait het om wie het langst op de stier blijft zitten. In de praktijk lijkt het publiek meer geïnteresseerd in het temmen van de zwiepende borsten in plaats van de stier. Einde ronde 1.

De volgende ronde in de spelshow draait om de magische muur. Deze kenden we al uit Japan. Het verschil zit 'm in de hoeveelheid textiel en de gemiddelde borstomvang. Deze zijn in Chili respectievelijk veel kleiner en veel groter. Het werkt als volgt: De rondborstigen staan voor een zwembad, terwijl een muur met een uitgezaagd figuur op ze afstevent. Wanneer je de juiste pose aanneemt ga je door de muur heen. Zo niet, dan duwt de muur je in het zwembad. Gelukkig blijven siliconen drijven en verdrinkt er niemand.

Na een half uurtje zit het erop. Natuurlijk hadden we een paar netten kunnen doorschakelen, of een gedicht kunnen lezen van de Nobelprijs winnende dichteres Gabriela Mistral die een paar kilometer verderop begraven ligt. Maar dat deden we niet en daarom hebben we het nu nog warm van deze hete Chili TV.

Foto's

080d2.jpg
080d2.jpg
Awesomemore
9a725.jpg
9a725.jpg
Awesomemore
50e44.jpg
50e44.jpg
Awesomemore