Zuid Brazilie stekker

Zuid Brazilie – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Zuid Brazilie, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Zuid Brazilie gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Zuid Brazilie

Beste foto's & tips van Zuid Brazilie

'500034' door deerik '500034' door deerik

BraziliëZuid Brazilie

BraziliëZuid Brazilie

Dottergele toekan

deerik

De Dottergele toekan is wat kleiner dan de Reuzentoekan, maar met zijn ± 50 cm behoorlijk van formaat. Al met al door zijn kleuren en omvang een indrukwekkende verschijning!

'290895' door Bowral '290895' door Bowral

BraziliëZuid Brazilie

BraziliëZuid Brazilie

Paraty

Bowral

In het kleurrijke stadje Paraty (zo'n 300 km ten zuidwesten van Rio de Janeiro) lijkt het leven stil te staan. In het beschermde centrum mogen geen auto's komen. De straten zijn voorzien van forse 'kinderkopjes', hetgeen het lopen soms erg ongemakkelijk maakt ... Alle huizen, winkels, restaurants en hotels zijn voorzien van vrolijke kleurtjes. Kortom, een prima plek om een paar dagen te vertoeven!

'66721' door alu '66721' door alu

BraziliëZuid Brazilie

BraziliëZuid Brazilie

Watervallen

alu

De Argentijnse kant van de watervallen van de Foz gezien vanaf de Braziliaanse kant

Laat kaart zien

Laatste Zuid Brazilie artikelen

Uniek: video ongecontacteerde stam

Recentelijk zijn de eerste beelden vrijgekomen van een ongecontacteerde stam in Brazilië langs de grens met Peru. Filmster Gillian Anderson lanceert de campagne van Survival International om de stam te beschermen en spreekt de video in.

Recentelijk zijn de eerste beelden vrijgekomen van een ongecontacteerde stam in Brazilië langs de grens met Peru. Filmster Gillian Anderson lanceert d...