Paraty malaria

Is er malaria in Paraty en wat zijn de malaria gebieden Paraty? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Paraty, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Paraty. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Paraty verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Paraty om te zien of jouw Paraty reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Paraty is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Paraty

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Paraty.  

Informatie over Paraty

Beste foto's & tips van Paraty

'569232' door jeannette '569232' door jeannette

BraziliëParaty

BraziliëParaty

Koloniaal

jeannette

Het prachtige koloniale plaatsje Paraty heeft een prachtige ligging. Je kunt er mooie boottochtjes maken in de baai of wandelingen maken in de bergen.

Laat kaart zien