Noel Kempff Mercado NP beste reistijd

Het weer in Noel Kempff Mercado NP

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Noel Kempff Mercado NP te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Noel Kempff Mercado NP? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis.
 

Beste reistijd voor Noel Kempff Mercado NP

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Noel Kempff Mercado NP:

 

Bolivia kenmerkt zich door een zeer gevarieerd klimaat, dankzij de grote variatie in landschappen en hoogtes. De winter – mei t/m september    – is de beste tijd om het land te bezoeken. Dit is ook meteen de meest toeristische tijd. Let erop dat het in het hoogland nogal eens koud kan worden. De zomer betekent in Noel Kempff Mercado NP het regenseizoen, zeker in het laagland. Dit bemoeilijkt het reizen in sommige gebieden, vanwege onbegaanbare wegen.


Reisadvies Noel Kempff Mercado NP: is Noel Kempff Mercado NP veilig?
Check de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor een actueel reisadvies en specifieke veiligheidsrisico’s.


Feestdagen
Februari/maart carnaval, maart/april Pasen, mei/juni Corpus Christi, 16 juli Virgen del Carmen, 6 augustus Onafhankelijkheidsdag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Noel Kempff Mercado NP

Laat kaart zien