Cochabamba reisblogs

Al wat ik vergeten was.

felizzy was er (tot 20 apr 2010) Gepost op 13 jan 110 reacties

- Doet u mij maar een zakje sap aub. (of hoe mevrouwtjes met kleurrijke rokken en bollige hoedjes op straat sapjes verkopen die ze gewoon in een plastic zakje gieten. Huppakee, rietje erin en ready to go!)

- Trufis (Trufis zijn een combinatie van taxis en bussen, maw een taxi die een vaste route aflegt, waar je naar hartelust in- en uit kunt stappen, en dat voor maar 15 cent. 'Wat handig, wat comfortabel', hoor ik diegenen denken die nog nooit in een trufi hebben gezeten. Dat is omdat u geen idee heeft hoeveel mensen er met een beetje proppen daadwerkelijk in een auto passen).

- De markt van Cochabamba (of hoe ik met Pancho eindeloze uren door de straten trok op zoek naar een jurk die sjiek genoeg was om een trouwfeest in bij te wonen. Een queeste waar we jammerlijk in gefaald zijn overigens).

- 7 Calles (God ja, die krappe straatjes in Santa Cruz waar alles niks kost en waar je uren in kan verdwalen ook al zijn het er maar zeven... Helemaal vergeten)

- Coca (In Ecuador wordt coca nogal gecriminaliseerd. Vandaar dat je ze hier niet ziet, die vele bolle wangen vol cocablaadjes. Evo is er anders maar al te trots op).

- Etc. 't Was een waterval van herinneringen, die week.

felizzy Positie 1056 (120 p.) Lid sinds 17-10-2007 Foto's en tips: 153 Blogs: 12 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Het verdriet van Cusco
0 8
Gepost op 11 juli
Peru Cusco
Over meisjesdromen en toekomstplannen
1 2
Gepost op 06 juli
Ecuador Oriente
De dingen des levens
0 18
Gepost op 29 juni
Ecuador Quito

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.