Amboro NP malaria

Is er malaria in Amboro NP en wat zijn de malaria gebieden Amboro NP? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Amboro NP, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Amboro NP. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Amboro NP verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Amboro NP om te zien of jouw Amboro NP reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Amboro NP is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Amboro NP

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Amboro NP.  

Informatie over Amboro NP

Beste foto's & tips van Amboro NP

'1106241' door AnoukReanne '1106241' door AnoukReanne

BoliviaAmboro NP

BoliviaAmboro NP

Vlinders spotten in..

AnoukReanne

Deze grote felblauwe vlinder vloog al dagen lang om ons heen. We liepen midden in de natuur met hoge bomen om ons heen en plots ging de vlinder stil zitten op een varen, waar precies tussen de bomen door een beetje zonlicht op het blad scheen. Het perfecte plaatje en perfecte moment!!

'1106242' door AnoukReanne '1106242' door AnoukReanne

BoliviaAmboro NP

BoliviaAmboro NP

Maagdelijk witte...vl

AnoukReanne

Deze foto vind ik indrukwekkend omdat deze vlinders eindelijk stil gingen zitten en nog naast elkaar ook. Daarnaast zijn niet enkel de zandkorrels haarscherp maar zie je zelfs de ogen van de rechter vlinder. Wat een beauties!

Laat kaart zien