Reisnieuws

Vliegtuig crasht in Venezuela

Gepubliceerd: 22 feb 2008 0
Een vliegtuig van de Venezolaanse maatschappij Santa Barbara is donderdag een half uur na vertrek van de radar verdwenen.
Het vliegtuig van Frans-Italiaanse makelij, met 46 inzittenden, is waarschijnlijk neergestort in het Andesgebergte. Het toestel werd uitsluitend gebruikt voor binnenlandse vluchten en was op weg van Merida naar Caracas toen het contact met twee controletorens wegviel.

Vrijdag zijn verschillende hulpverleners ingezet om het vliegtuig te vinden. Zij bevinden zich nu in de bergen van Collado del Condor, waar donderdag door bewoners het lawaai van een mogelijke crash is gehoord.

Dit is de tweede crash die dit jaar heeft plaatsgevonden in Venezuela. In januari stortte een vliegtuig net voor de Venezolaanse kust in zee. Alle 14 inzittenden, waaronder 9 Europeanen, kwamen om het leven.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Door: Vellah Bogle
In dit land kun je in 2024 het beste wonen (en nee, het is níét Nederland!)

Veel landen zijn fantastisch om te bereizen, maar er wonen is een tweede. Hoge huizenprijzen, een turbulent klimaat, slechte werkomstandigheden of een gebrek aan medische voorzieningen kan er al snel voor zorgen dat een land geen goede plek is om naartoe te emigreren. Datavergelijkingssite Numbeo zo...

Veel landen zijn fantastisch om te bereizen, maar er wonen is een tweede. Hoge huizenprijzen, een turbulent klimaat, slechte werkomstandigheden of een...