Reisnieuws

Start luxe trein Brazilië

Gepubliceerd: 23 jan 2008 0
Op 23 april introduceert een team van internationale investeerders en treinliefhebbers de Great Brazil Express, een luxe trein die Brazilië doorkruist. Het is de eerste in zijn soort in Midden- en Zuid-Amerika en de belangstelling is nu al groot.
De Great Brazil Express zal onder meer rijden tussen Curitiba en de Iguassu Watervallen. Je kunt een all-inclusive boeken voor zeven tot tien dagen, met excursies naar nationale parken, diners in kastelen, optredens, het bezoeken van steden en de legendarische Iguassu Watervallen. Je overnacht in luxe hotels, dus geen oncomfortabele stapelbedjes waar je met een kromme rug in wakker wordt. De trein zelf is van alle gemakken voorzien. Het interieur is ontworpen door Braziliaanse binnenhuisarchitecten en is een mix van luxe, koloniale meubelen en typisch Brazilaanse motieven als exotische vogels en palmbomen. Tijdens de reis bezoek je steden als Curitiba, Cascavel, Guarapuava, Irati, Ponta Grossa, Morretes en Antonina. Alle drankjes aan boord van de trein zijn inbegrepen, evenals de diners die in de diverse restaurants plaatsvinden. Er mogen maximaal 44 passagiers mee aan boord.

Het management van de trein, Transnico International Group, het Zweedse Tiburon en Serra Verde Express (die de ticketverkoop voor haar rekening neemt) is enthousiast over de reeds getoonde interesse door het publiek. Zij verwacht dat de Great Brazil Express ook goed zal scoren als incentive in het internationale bedrijfsleven.

De prijs van de reis, afhankelijk van enkele of dubbele kamers, de boekingsperiode en het aantal dagen, varieert tussen de 2500 en 3500 euro.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Door: Vellah Bogle
In dit land kun je in 2024 het beste wonen (en nee, het is níét Nederland!)

Veel landen zijn fantastisch om te bereizen, maar er wonen is een tweede. Hoge huizenprijzen, een turbulent klimaat, slechte werkomstandigheden of een gebrek aan medische voorzieningen kan er al snel voor zorgen dat een land geen goede plek is om naartoe te emigreren. Datavergelijkingssite Numbeo zo...

Veel landen zijn fantastisch om te bereizen, maar er wonen is een tweede. Hoge huizenprijzen, een turbulent klimaat, slechte werkomstandigheden of een...

Test je kennis van Scandinavië en win 2 vliegtickets naar Fins Lapland!

Hoeveel weet jij van Noorwegen, Fins Lapland en Zweeds Lapland? Test je kennis met deze quiz in samenwerking met Buro Scanbrit, behaal de hoogste score en wie weet belonen we jou met twee vliegtickets naar Fins Lapland voor een geweldig Scandinavisch avontuur!

Hoeveel weet jij van Noorwegen, Fins Lapland en Zweeds Lapland? Test je kennis met deze quiz in samenwerking met Buro Scanbrit, behaal de hoogste scor...