Argentinië reisblogs

Argentijnse kust

marscham was er (tot 06 dec 2009) Gepost op 09 jan 104 reacties

De planning was vervolgens op de Falkland Eilanden aan land te gaan maar er waren veel mensen ziek aan boord dus ze lieten ons er niet op! Was wel kleine domper, zag er van afstand in ieder geval erg mooi uit!
Ben zelf ook paar dagen ziek geweest, was tenminste wel een van de weinigen die slanker van boord ging :-)

Hadden ook nog wat zeedagen tussendoor. Wij gingen dan beetje sporten, siesta en pokeren. We hebben best wel wat dollartjes verdiend, die oudjes eens goed uitgekleed!
De meeste mensen gingen deze dagen van restaurant naar restaurant. (Passagiers waren vooral Amerikanen en Duitsers...)

Aan land bij Puerto Madryn liepen we zo het strand op en het zonnetje scheen! Hier heb ik gedoken met zeeleeuwen, dat was echt super! De jonkies en vrouwtjes wilden spelen en kwamen steeds naar je toe en wilden bijten (vooral hoofd was favoriet). Helaas konden we niet te lang onder blijven want het water was 13 graden...brrr...
Door Montevideo in Uruguay hebben we een stadswandeling gemaakt, veel oude gebouwen en vooral aan de haven was het gezellig.

Uiteindelijk aangemeerd in Buenos Aires en zat de cruise erop.
Het waren een leuke en ontspannen 2 weken. Lekker om eens een vaste kamer te hebben na al dat gereis en niet over transport of hostels na te hoeven denken (het leven van een backpacker is zo zwaar!).

Nu is de cirkel rond, weer terug in Buenos Aires. Over een paar dagen vertrekken we van de zomer hier naar de koude winter in Vancouver!

marscham Positie 21837 (0 p.) Lid sinds 17-08-2009 Foto's en tips: 2 Blogs: 22 Fans: 0

Foto's bij deze blog

blogfoto nr. 1
Diving with the seals... Eat me!
blogfoto nr. 2
Varen dwars door de fjorden.
blogfoto nr. 3
Sundeck by night.
blogfoto nr. 4
Montevideo, Uruguay.
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Mexico, Belize en Guatemala
4 7
Gepost op 16 juli
Mexico Yucatan
Vancouver Island
4 3
Gepost op 24 juni
Canada Vancouver Island
Vancouver, Mount Baker en Whistler
4 3
Gepost op 17 mei
Canada Vancouver

Reacties bij deze blog

Door: • Geplaatst op

Ha die lui, eindelijk een berichtje van jullie omes Jochen en Willie. Heb een hele achterstand in te halen, dus alles eerst maar eens uitgeprint (kan oma het ook meteen lezen). Ziet er allemaal weer goed uit daar (Mars nog meer afgevallen????). We gaan het in ieder geval goed bestuderen, wie weet voor ons volgende sab. Geniet verder en we melden ons binnenkort weer. Hier in ieder geval alles ok, heb (willie) nog wel een aanvaring met een vaas gehad afgelopen maandag. Dacht kom laat ik maar eens door de slagadertjes in mijn vinger knallen, troost was wel dat mijn bloedcirculatie goed werkte en ach, met 8 hechtingen was alles weer verholpen. Schoonmaak ligt nu een beetje stil, gaat allemaal wel weer goed komen. Je gaat in ieder geval het huis niet meer kennen als jullie terugkomen (plafonds worden weer wit ;-). Blijf nu trouw lezen, dus volgende keer meer groetjes van ons hier en natuurlijk ook de groetjes van oma.
knuffel en zoenen

Door: • Geplaatst op

Fijn dat jullie zoveel hebben kunnen zien door op een boot langs al deze prachtige dingen te varen. Maar ik ben blij dat jullie weer vaste grond onder de voeten hebben. (heb het niet zo op water)
Veel plezier in Vancouver.

Door: • Geplaatst op

Mars, wat ben je toch stoer om te gaan diven met die zeeleeuwen!!
Waar is Rich??? Heeft die de foto genomen?

Door: • Geplaatst op

Wat een luxe zeg om op zo'n schip te varen, geweldig!
En wat een ervaring om met zeeleeuwen te duiken, prachtige foto's.

Liefs x

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.