Buenos Aires omgeving

Buenos Aires is met recht een wereldstad. Wil je tijdens je reis ook meer van de omgeving zien, dan kun je in een paar uurtjes tijd naar buurland Uruguay of naar de waterdelta van Tigre als je de hectiek van het stadsleven even links wilt laten liggen. Ben je cultureel ingesteld, ontdek dan het Gaucho-leven in San Antonio de Areco.

Informatie over Buenos Aires omgeving

Beste foto's & tips van Buenos Aires omgeving

'378884' door Suuzer '378884' door Suuzer

ArgentiniëBuenos Aires omgeving

ArgentiniëBuenos Aires omgeving

Ondergaande zon bij..

Suuzer

Toen ik terug reed van een uitstapje naar Paraná, moesten we de auto echt even stilzetten toen ik de lucht steeds mooier en donkerder oranje zag worden bij de ondergaande zon, om een foto te maken.

'219292' door mlhectors '219292' door mlhectors

ArgentiniëBuenos Aires omgeving

ArgentiniëBuenos Aires omgeving

Gauchos op de Pampa

mlhectors

Bij de Gauchos op de pampa is het goed vertoeven. Het boerenleven wordt daar in stand gehouden volgens oude tradities. een stukje Argentijnse beef, een lekkere Mendoza wijn en het dansen van de Tango (Milonga) horen daar bij . Als toerist krijg je hier de gelegenheid om een paar dagen rond te kijken en paard te rijden. Op bijgaande foto wordt een demonstratie "volgen" gehouden met de paarden.

'507530' door pkoelewijn '507530' door pkoelewijn

ArgentiniëBuenos Aires omgeving

ArgentiniëBuenos Aires omgeving

Platgetreden,...uitge

pkoelewijn

Iedereen die Buenos Aires bezoekt gaat natuurlijk naar de wijk La Boca. De kleurige gevels worden meestal helemaal bedekt met toeristen. Het is dan ook een platgetreden gebied. Toch heeft een dergelijke foto de maandprijs van augustus gewonnen. Dus dit is kennelijk de TOP SECRET SPOT van de fotoredactie......

Laat kaart zien