Los esteros del Ibera stekker

Los esteros del Ibera – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Los esteros del Ibera, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Los esteros del Ibera gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Los esteros del Ibera

Beste foto's & tips van Los esteros del Ibera

'512260' door wisseschout '512260' door wisseschout

ArgentiniëLos esteros del Ibera

ArgentiniëLos esteros del Ibera

Boottochten in wetlan

wisseschout

Samen met ons 2 jarig kleinkind bezoeken we dit 13.000 km2 wedland gebied vanuit het dorpje Pellegrine waar verschillende Posada's liggen om te overnachten. We wandelen door een oerwoud vol met apen, vogels en capibara's, maken verschillende boottochten door de wetlands en spotten kaaimannen, herten, otters en nog meer capibara's. Onze kleindochter vindt het fantastisch al die dieren. Voor kinderen zijn zwemvestjes aanwezig. Pellegrine is te bereiken met een auto vanaf het vliegveld van Posadas.

'513943' door wisseschout '513943' door wisseschout

ArgentiniëLos esteros del Ibera

ArgentiniëLos esteros del Ibera

Capibara's genoeg hie

wisseschout

Al wandelend en varend door dit bijzondere gebied zagen we meer dan genoeg van deze Capibara's. Een gebied zo groot als België vol met kaaimannen, vogels, hertensoorten, slangen enz. Mijn tip. Combineer het b.v met de Iguazú watervallen, een bezoek aan een Estancia [ met overnachting] en de Jezuiten missie in San Ignacio. Wij hebben de trip samen met ons 2 jarig kleinkind gedaan. Argentinië is een heel kind vriendelijk land.

'557427' door wisseschout '557427' door wisseschout

ArgentiniëLos esteros del Ibera

ArgentiniëLos esteros del Ibera

Veel Capibara's

wisseschout

In de wedlands van Los esters del Ibera zitten heel veel Capibara's. Deze liggen te rusten op een van de drijvende eilanden in het gebied. Ook zitten hier veel vogels en krokodillen en een bepaald hertensoort. Je kunt een tocht per boot boeken of met een gids een wandeling langs de randen maken.

Laat kaart zien