Cordoba

'273893' door Graaf '273893' door Graaf

ArgentiniëCordoba

ArgentiniëCordoba

Drank-assortiment

Graaf

In een gezellig café in het centrum hebben ze een hele ruime keuze drankjes. Córdoba is het geografische hart van Argentinië, het is de 2de grootste stad in 1573 gesticht als Spaanse koloniale hoofdstad. Het heeft nog prachtige bewaard gebleven gebouwen, fraaie kerken en kathedraal, 6 universiteiten en musea. In het Jezuïetenkwartier vind je meeste historische monumenten. Sinds 2000 staat deze stad op de Unesco Werelderfgoedlijst.

'378666' door LizetteGlobetrotter '378666' door LizetteGlobetrotter

ArgentiniëCordoba

ArgentiniëCordoba

Onverwachts mooi

LizetteGlobetrotter

Cordoba heeft meerdere kerken, verschillend in grootte en kleur. Het is erg leuk om een stadswandeling te maken en zo langs alle kerken te lopen. Ook van binnen zijn ze de moeite waard om te zien. Naast een klein geel kerkje net buiten het centrum vond ik deze gang. De kerk was dicht en ik dacht dat ik misschien wel de zij-ingang trof. dat was niet zo. Maar het licht viel zo mooi door de gang en het bracht opeens zo'n onverwachte schoonheid, dat ik het zeker wel vast wilde leggen op foto.

'192850' door janlangerhorst '192850' door janlangerhorst

ArgentiniëCordoba

ArgentiniëCordoba

Cordoba

janlangerhorst

Cordoba

'340780' door pieterbaas '340780' door pieterbaas

ArgentiniëCordoba

ArgentiniëCordoba

La Cumbre

pieterbaas

De bedoeling was om te gaan paragliden in La Cumbre. Dat kon echter niet door de sterke wind in de ochtend.... Daar had dit vogeltje echter geen last van.

'834860' door Jasperaroundtheworld '834860' door Jasperaroundtheworld

ArgentiniëCordoba

ArgentiniëCordoba

Okterfest in Villa...

Jasperaroundtheworld

Een bizar schouwspel. Een optocht met 'Argentijnen' in typisch Duitse klederdracht, lederhosen und dirndls. Optredens van Duitstalige bandjes en bockworst en natuurlijk grote pullen bier.