Buenos Aires foto's & tips

Maradona 2004

Maradona 2004 (gemaakt in Buenos Aires)
Door: Vellah
Het is 2004 als Maradona weer in het ziekenhuis wordt opgenomen. Met de Journalistiek-differentiatie Verre Reis zijn we in Buenos Aires en kunnen dit nieuws niet aan ons voorbij laten gaan. Bij het ziekenhuis worden we verrast door de drommen mensen: pers, tv-ploegen, maar ook fans, die briefjes, kaarten en foto's op de muur van het ziekenhuis plakken. Maradona leeft.

Info over deze foto met tip

  • Camera Canon: Canon PowerShot A80
  • Belichtingstijd 1/250
  • Diafragma f/5.6
  • Brandpuntsafstand 23.40625mm
  • Flits Nee
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Buenos Aires inspiratie

Floralis Generica staat in La Recoleta, de oude sjieke buurt van Buenos Aires. De 20 meter hoge metalen bloem opent en sluit met het ritme van de dag en is e...

>>

Als je in Buenos Aires bent, zou je je evengoed in Frankrijk of Italie kunnen wanen. Maar de tango is toch onvervalst Argentijns. Een beetje voor de toeriste...

>>

Een heerlijk authentiek stel die ook op hoge leeftijd nog zo gepassioneerd de tango dansen! Dit zie je op alle pleinen en in alle straten in Buenos Aires.

>>

1 reacties bij foto met tip "Maradona 2004"

GrietBuis

Door: GrietBuis • Geplaatst op

Grappig dat deze foto dankzij het artikel "13 Wereldbanen" nu de aandacht krijgt welke hij in 2008 niet kreeg. Als Reisjournalist moet je Maradona natuurlijk wel zelf zien als je toch in de buurt bent!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.