Buenos Aires reisblogs

25-28 oktober: Buenos Aires

montsemario is er nu(tot 29 okt 2011) Gepost op 28 okt 112 reacties

De Lonely Planet omschrijft deze stad als: ´strangely familiar but unlike any other city´, en dat klopt helemaal! Het is een stad die ons heel erg veel doet denken aan Barcelona, maar tegelijkertijd ook iets weg heeft van Parijs en New York en tegelijkertijd heel uniek is. Een hééérlijke stad! Veel grote lanen, veel auto´s, een metro, mooie oude gebouwen (Barcelona style) en veel hoge gebouwen, maar ook heel veel leuke parkjes. De mensen leven hier op straat, wandelen, ontbijten in café´tjes en zitten lekker in de vele groene parkjes. We hebben met de gids in de hand erg veel gewandeld door de Stad en af en toe voor grote afstanden de metro gepakt. Alle highlights zijn bezocht: de Casa Rosada (presidentieel paleis), waar we gisteren een demonstratie van de Madres meemaakten, de haven, het congreso, la Boca waar we op de foto staan met Maradonna (beeld) en ´zijn´ Studium gezien hebben, Caminito, waar meno p elke hoek van de straat tango zou dansen (helaas niet helemaal waar), Palermo, een heerlijke bohemische wijk om in parkjes te ontspannen en te shoppen, la Recoletta waar we Evita´s graf hebben gezocht en gevonden en het museum etc. Gisteren een tango show bijgewoond en een Workshops tangodansen gekregen van de professionele dansers uit de show en een certificaat meegekregen omdat we het zo goed hebben gedaan!

Gezien we eindelijk weer snel Internet hebben (ook dat hadden we gemist) hebben we weer meer foto´s geupload. Eerst van Bolivia en un ook een paar van Argentinië te vinden! Ter herinnering: de foto´s staan op deze site:
http://www.flickr.com/photos/14971012@N06/

montsemario Positie 3599 (20 p.) Lid sinds 16-07-2011 Foto's en tips: 0 Blogs: 43 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

5, 14 en 15 januari: Phnom Penh
0 3
Gepost op 15 januari
Cambodja Phnom-Penh
6-13 januari: Zon, Zee, Sihanoukville
4 4
Gepost op 12 januari
Cambodja Sihanoukville

Reacties bij deze blog

TravelGoom

Door: TravelGoom • Geplaatst op

helemaal waar

Door: • Geplaatst op

erg leuk om te lezen...oooh ik mis mi buenos aires querida!!
ik ben overigens de foto's aan het bekijken....en jullie zijn ze precies ook op dit moment ook aan het uploaden haha....dus ik vernieuw de pagina om de zoveel minuten om nieuwe foto's te bekijken!!

mis je amiga!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.