Logeren bij Willem-Alexander? image
Marieke1983

Logeren bij Willem-Alexander?

Prins Willem-Alexander en prinses Máxima slaan graag hun vleugels uit. Je hebt dan ook steeds meer kans dat je de twee in het buitenland tegen het lijf loopt in plaats van in Nederland. Lieten ze vorig jaar nog een riant vakantiehuis in het ongerepte Mozambique bouwen, nu heeft het paar een landgoed aangekocht aan de voet van de Andes.

Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst is het landhuis niet bedoeld als tweede vakantiewoning, maar als investering. Het landgoed ‘La Estancia Pilpilcura’ kostte bijna 2,5 miljoen euro en bestaat uit 1500 hectare grond met daarop een hotel en een paar vakantiehuisjes. De broer van Máxima, Martin Zorreguieta, zal de ranch met vakantiehuisjes in het zuiden van Argentinië gaan bestieren.
Boeken is momenteel nog niet mogelijk.

Patagonië
De streek Patagonië in Zuid-Amerika strekt zich zowel uit over Chili als Argentinië en staat bekend om zijn adembenemende schoonheid. Dankzij Duitse immigranten waan je je op bepaalde plekken in de Alpen bij de aanblik van bijvoorbeeld dennenbomen en chalets. De ranch van het prinselijk paar ligt dichtbij het fameuze skioord Bariloche, een populaire vakantiebestemming voor rijke Zuid-Amerikanen.

Foto 'Wat een uitzicht - Bariloche' door marsha.reisreporter.nl