0x T.W.V. € 0 | MEEDOEN KAN TOT 17 May 2021

Let op, de einddatum van actie is al verstreken. Inzendingen zullen niet meer worden meegeteld.

Win een duurzaam droomweekend in Zwitserland en vele andere prijzen!

Zwitserland is het land van je duurzame reisdromen: wandelen tussen bergtoppen, slapen onder de sterren, treinen door canyons en picknicken tussen de wijngaarden. Wat is jouw duurzame Zwitserse reisdroom? Deel jouw wens en maak kans op een duurzaam droomweekend voor twee in de bergen van Saas-Fee, een rugzak van Mammut of een houten legermes van Victorinox!

Dit valt er te winnen:
•    Twee overnachtingen in het houten welnessHostel4000 in de bergen van Saas-Fee. Hier vind je wellness, binnenzwembad, fitnesscentrum en jeugdherberg ineen! In het hostel, dat omringd door wordt door maar liefst dertien bergen van 4000 meter hoog, vind je pure ontspanning. Het baanbrekende gebouw is gebouwd in 2014 en voldoet aan de hoogste ecologische eisen. Zonnepanelen wekken zo'n ongeveer 30% van het elektriciteitsverbruik van het hotel op.
 
•    Een van tien houten Victorinox zakmessen. Stijl ontmoet duurzaamheid in de iconische Victorinox Swiss Army knife 'Spartan Wood': met walnoothout uit Europese bossen zijn ze niet alleen gemaakt van 100% natuurlijk en hernieuwbaar materiaal, ze hebben ook een lage ecologische voetafdruk. Bovendien ziet walnoothout er schitterend uit en is het buitengewoon duurzaam.
 
•    Een van tien Mammut outdoorbackpacks 'Ducan 24'. Deze lichtgewicht rugzak is perfect voor wandelingen en hikes. Zo heeft het model zijvakken die zo zijn geplaatst dat je er gemakkelijk bij kunt tijdens het lopen. Praktische mesh-vakken zijn geïntegreerd in de schouderbanden en de zeer goede ventilatie van de rug zorgt voor uitstekend comfort. De backpack is PCF-vrij en heeft het FairWear-Label.

Je kunt t/m 16 mei 2021 deelnemen. Winnaars worden voor 1 juni 2021 geselecteerd en ontvangen persoonlijk bericht. Bekijk hier onze spelvoorwaarden. Door mee te doen aan deze winactie, verklaar je akkoord te gaan met onze spelvoorwaarden.