0x T.W.V. € 0 | MEEDOEN KAN TOT 01 May 2021

Let op, de einddatum van actie is al verstreken. Inzendingen zullen niet meer worden meegeteld.

Fotowedstrijd: win een driedaagse wandeltocht in Brabant óf een Natuurhuisje in Drenthe!

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw leukste Nederlandse reistip met ons! Elke maand belonen we de beste tip met een avontuurlijk weekendje weg in Nederland. Deze maand maak je kans op een 3-daagse trektocht in Brabants natuurgebied De Maashorst van Avontuur Dichtbij  óf  een weekendje weg in een Natuurhuisje in Drenthe

Je hoeft niet naar het buitenland te gaan om onvergetelijke reiservaringen te hebben. Waar ga jij in eigen land graag naartoe voor een dagje, weekendje of weekje weg om even te reconnecten met de natuur? Stuur ons een leuke foto van jouw favoriete Nederlandse reistip. In het bijschrift beschrijf je kort je tip. Je kunt hier meteen een foto uploaden. Meedoen via Instagram kan ook: publiceer een nieuwe foto op je Instagram en gebruik #reconnectrequest in je fotobijschrift. Je reconnect request wordt automatisch gepubliceerd in de online galerie op deze pagina.


Je kunt t/m 30 april 2021 deelnemen. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Bekijk hier onze spelvoorwaarden. Door mee te doen aan deze winactie, verklaar je akkoord te gaan met onze spelvoorwaarden.