image
Zwitserland Toerisme

Win een duurzaam droomweekend in Zwitserland en vele andere prijzen!

Zwitserland is het land van je duurzame reisdromen: wandelen tussen bergtoppen, slapen onder de sterren, treinen door canyons en picknicken tussen de wijngaarden. Wat is jouw duurzame Zwitserse reisdroom? Deel jouw wens en maak kans op een duurzaam droomweekend voor twee in de bergen van Saas-Fee, een rugzak van Mammut of een houten legermes van Victorinox!

Zwitserse reisdromen

Over de prijzen

Dit valt er te winnen!

  • Twee overnachtingen in het houten welnessHostel4000 in de bergen van Saas-Fee. Hier vind je wellness, binnenzwembad, fitnesscentrum en jeugdherberg ineen! In het hostel, dat omringd door wordt door maar liefst dertien bergen van 4000 meter hoog, vind je pure ontspanning. Het baanbrekende gebouw is gebouwd in 2014 en voldoet aan de hoogste ecologische eisen. Zonnepanelen wekken zo'n ongeveer 30% van het elektriciteitsverbruik van het hotel op. 
     
  • Een van tien houten Victorinox zakmessen. Stijl ontmoet duurzaamheid in de iconische Victorinox Swiss Army knife 'Spartan Wood': met walnoothout uit Europese bossen zijn ze niet alleen gemaakt van 100% natuurlijk en hernieuwbaar materiaal, ze hebben ook een lage ecologische voetafdruk. Bovendien ziet walnoothout er schitterend uit en is het buitengewoon duurzaam.
     
  • Een van tien Mammut outdoorbackpacks 'Ducan 24'Deze lichtgewicht rugzak is perfect voor wandelingen en hikes. Zo heeft het model zijvakken die zo zijn geplaatst dat je er gemakkelijk bij kunt tijdens het lopen. Praktische mesh-vakken zijn geïntegreerd in de schouderbanden en de zeer goede ventilatie van de rug zorgt voor uitstekend comfort. De backpack is PCF-vrij en heeft het FairWear-Label. 

Droom weg naar Zwitserland

Wil je graag alvast inspiratie opdoen voor de zomervakantie of gewoon even wegdromen naar Zwitserland? We hebben de leukste duurzame reistips voor je verzameld en per regio ingedeeld. Klik op de regio van jouw Zwitserse reisdromen:Leuke dingen om te doen in de regio bern Leuke dingen om te doen in Wallis/Valais Leuke dingen om te doen in Graubünden

Leuke dingen om te doen in de regio Luzern Leuke dingen om te doen in Ticino Leuke dingen om te doen bij het Meer van Geneve


Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.