Stedentrips

Door: Roselinde
6 biergartens waar je NÚ een drankje wilt doen

De herfst staat op het punt van aanbreken, wat betekent dat het Oktoberfest ook steeds dichterbij kruipt: het hoogtepunt van het bierseizoen!

De herfst staat op het punt van aanbreken, wat betekent dat het Oktoberfest ook steeds dichterbij kruipt: het hoogtepunt van het bierseizoen!

Shocking: een citytrip is even ongezond als roken!

Lekker dan … Geen enkel Columbus-redactielid rookt en tóch heeft ieder van ons dit jaar al het equivalent van een pakje sigaretten geïnhaleerd. Dit wil je weten over luchtvervuiling in Europa.

Lekker dan … Geen enkel Columbus-redactielid rookt en tóch heeft ieder van ons dit jaar al het equivalent van een pakje sigaretten geïnhaleerd. Dit wi...

15 topadresjes in Valletta, Culturele Hoofdstad 2018

Valletta, de hoofdstad van Malta en dit jaar Cultuurhoofdstad van Europa, is klein van stuk. Maar de Maltezen pakken gróóts uit − in 2018 staan er elke dag diverse evenementen op de kalender. Onze tips voor een cultureel verantwoorde citytrip.

Valletta, de hoofdstad van Malta en dit jaar Cultuurhoofdstad van Europa, is klein van stuk. Maar de Maltezen pakken gróóts uit − in 2018 staan er elk...

Voor een unieke, local citytrip: Airbnb Experiences

Wat veel mensen (nog) niet weten is dat je met Airbnb méér kunt dan alleen een overnachting boeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een intiem privéconcertje in Parijs, voor slechts € 15?

Wat veel mensen (nog) niet weten is dat je met Airbnb méér kunt dan alleen een overnachting boeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een intiem privéconc...