image
iStock

Fotowedstrijd: win een Natuurhuisje in Nederland!

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw leukste Nederlandse reistip met ons! Elke maand belonen we de beste tip met een avontuurlijk weekendje weg in Nederland. Deze maand maak je kans op een Natuurhuisje naar keuze en doen we 10 exemplaren van de zomereditie van In Eigen Land cadeau.

Je hoeft niet naar het buitenland te gaan om onvergetelijke reiservaringen te hebben. Waar ga jij in eigen land graag naartoe voor een dagje, weekendje of weekje weg om even te reconnecten met de natuur? Stuur ons een leuke foto van jouw favoriete Nederlandse reistip. In het bijschrift beschrijf je kort je tip. Je kunt hieronder meteen een foto uploaden. Meedoen via Instagram kan ook: publiceer een nieuwe foto op je Instagram en gebruik #reconnectrequest in je fotobijschrift. Je inzending wordt automatisch gepubliceerd in de online galerie op deze pagina. 

reconnect request juni 2021

Goed om te weten

Je kunt per maand maximaal 3 inzendingen oftewel reconnect requests insturen. Je hoeft deze niet tegelijk in te sturen; je hebt de hele maand de tijd! De laatste twee dagen van elke maand mag iedereen stemmen op zijn favoriete inzending. Uit de 200 populairste inzendingen kiest de jury de maandwinnaar. 


reconnect request fotowedstrijd Nederland
Prijzen wedstrijdmaand juni

Voor de wedstrijdmaand mei geven we de volgende prachtprijs weg:

  • een Natuurhuisje naar keuze In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan en even helemaal tot rust komen te midden van de natuur. 
  • 10 exemplaren van de zomereditie van In Eigen Land, de Nederlanduitgave van de makers van Columbus Travel.
 

Prijswinnaars maandwedstrijd mei

Hieronder vind je de gelukkige winnaars van de maandwedstrijd mei. De hoofdprijs, een weekendje in een Natuurhuisje in Drenthe, gaat naar Amber de Wolf. Zij verraste de jury met haar originele tip, die navolging verdient in andere Nederlandse steden. Ook de runners-up, die allen een exemplaar van de zomereditie van In Eigen Land cadeau krijgen, wisten de jury te bekoren met hun originele, goed onderbouwde tips en aantrekkelijke fotografie. Gefeliciteerd!