image
iStock

Winactie: ga op reis naar Zwitserland voor een fotoreportage in Columbus Travel

Deze zomer stuurt Columbus Travel vijf reisfotografen een week lang naar Zwitserland voor een fotoreportage in ons blad en op onze social media. Eén gelukkige Columbus-fan mag mee op deze bijzondere reis en de duurzame vakantiejuweeltjes van de regio Bern voor ons vastleggen. Leg uit waarom het voor jou #tijdvoorzwitserland is en maak kans op deze geweldige prijs! 

Zwitserland is de ideale bestemming voor een duurzame, inspirerende vakantie dicht bij huis. Om dat in geuren en kleuren duidelijk te maken, stuurt de Columbus-redactie van 18 t/m 24 juli vijf professionele reisfotografen uit Nederland en België op pad in de Alpen. Zij zullen voor het blad en de social media van Columbus Travel de leukste duurzame vakantie-activiteiten van de regio's Wallis (Valais), Ticino en Bern ontdekken, in het gezelschap van lokale gidsen. Houd jij van reisfotografie en een uitdaging, dan is dit jouw kans om te shinen: we bieden één Columbus-fan de kans om met ons reisgezelschap mee te gaan en een kleine week de highlights van de regio Bern te ervaren en fotograferen. 

Zo maak je kans

Vertel ons via het formulier hieronder waarom het voor jou #tijdvoorzwitserland is. Ben je al eens in Zwitserland geweest, dan kun je via het formulier gelijk een van je reisfoto's uploaden. Om ons een idee te geven van je reisfoto's en persoonlijkheid, kun je ook je Instagram-account opgeven. De deadline voor deelname is 26 mei. Columbus-redactie selecteert in de eerste week van juni de winnaar. Deze ontvangt persoonlijk bericht en wordt op deze pagina bekendgemaakt. Veel succes!

 

Volg Columbus Travel op Facebook en/of Instagram en meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!