image
Canva Images

Deel je mening over workations en win een Airbnb-voucher t.w.v. €250

Als corona ons iets heeft geleerd, dan is het dat we lang niet altijd op kantoor hoeven te zitten. En als thuiswerken mogelijk is, dan is werken vanuit het buitenland niet eens zo’n gek idee. We zijn heel benieuwd of jij over de grens kunt én wilt werken en zo ja, waar en hoelang! Vul onze survey in en maak kans op een van de vijf Airbnb-vouchers t.w.v. €250!

 

 

Als deelnemer ga je akkoord met de spelvoorwaarden:

  • De sluitingsdatum voor deelname is 31 oktober 2021.
  • Algemene voorwaarden voor de Airbnb-vouchers: De Airbnb-vouchers vertegenwoordigen een waarde van €250. Ze zijn eenmalig te gebruiken en niet-restitueerbare  coupons verlopen op 31/12/2022 om 23:59 uur CET. De vouchers zijn geldig voor een reservering van een eenmalig verblijf op Airbnb en zijn niet inwisselbaar voor contant geld, cadeaubonnen of voor eerdere aankopen. Ze kunnen niet worden overgedragen of gecombineerd worden met een andere aanbieding, coupon of korting. Airbnb behoudt zich het recht voor op elk rechtsmiddel, inclusief het ongeldig maken van deze coupon, in geval van vermoedelijke fraude, misbruik, schending van de servicevoorwaarden, betalingsvoorwaarden of technische fouten.

Wil je meer van dit soort tips? Volg Columbus Travel op Facebook en/of Instagram en meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.