Reisnieuws

TELEVISIE: nieuwe series

Gepubliceerd: 22 mei 2008
0

Discovery Channel presenteert de komende maanden een aantal top-programma’s rond het thema overleven. De nieuwe series Shocking Survival Video's, Survivorman 2 en Ultimate Survival 2 mag je niet missen!

Columbus Travel
Columbus Travel

Survivorman 2

Les Stroud geeft een nieuwe betekenis aan de uitdrukking ‘It’s a jungle out there’. Zonder voedsel en onderdak ontdekt en overleeft hij de meest gevaarlijke plekken ter wereld, van de Kalahari woestijn tot Alaska. Elke zondag op Discovery!

Behind the Scenes

Zondag 22 juni om 21.00 uur. In deze aflevering krijgen we een indrukwekkend kijkje achter de schermen van Survivorman. Inclusief interviews met locals en uitleg over de cameratechnieken, die de realiteit achter het filmen van zeven dagen alleen in de wildernis ontrafelen.

______________________________________________________________________________________

Ultimate Survival 2

In deze nieuwe serie van Ultimate Survival gaat Bear Grylls op zoek naar extreme survival-uitdagingen waarbij hij terechtkomt op de meest onherbergzame plaatsen ter wereld. Om te overleven eet Bear zo'n beetje alles wat op zijn pad komt, wormen, kevers, schorpioenen en slangen niet uitgezonderd! Elke woensdag op Discovery!

Siberia 1

Woensdag 18 juni om 21.00 uur. Bij een temperatuur van 30 graden onder nul moet Bear onderdak en voedsel te regelen. Dit alles voordat de duisternis invalt.

Siberia 2

Woensdag 25 juni om 21.00 uur. Bear ontmoet de Tuvans, oude herders die hem leren hoe te overleven in het ijskoude klimaat.

Kijk voor meer programma's van Discovery Channel op www.discoverychannel.nl.

deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.