Reisnieuws

Stage lopen bij Columbus Travel

Gepubliceerd: 05 jun 2017 0
Wil jij stage lopen bij het mooiste reismagazine en reiswebsite van Nederland? Columbus Travel is het toonaangevende reismagazine van Nederland met de meest inspirerende reiswebsite van Nederland. Wij bieden een stageplaats aan voor vijf á zes maanden. Columbus Travel bestaat uit een club enthousiaste mensen die reizen buiten de gebaande paden promoten. Columbus Travel is op zoek naar de volgende stagiairs die volledig willen meedraaien tijdens onze producties.

 
Stagiair Tom Aussems interviewt DJ Hardwell. | Stagiair Lars vd Waarden op reportage in Zwitserland.

Columbus Travel, het toonaangevende reismagazine van Nederland, biedt het hele jaar door (internet)redactiestages aan voor vijf á zes maanden. (helaas geen afstudeeronderzoeken) Stages van drie maanden zijn eventueel in overleg ook mogelijk.

STAGIAIRS SOCIAL MEDIA

Ben jij op zoek naar een Social Media stage bij het mooiste reismagazine en de meest inspirerende reiswebsite van Nederland? Dan zoeken wij jou!

Onder leiding van de marketing manager maak je aansprekende posts en onderhoud je persoonlijk contact met onze volgers. Ook zul je meewerken in het bedenken, opzetten en uitwerken van online media campagnes die traffic, database en aantallen Likes vergroten. In aanvulling hierop kun je je ontwikkelen op redactioneel gebied door nieuwsberichten te schrijven of op marketing gebied door Facebook campagnes op te zetten en SEO werkzaamheden te verrichten. Centraal staat Social Media.

Wat zijn jouw taken?

 • Onze Social Media volgers versteld doen staan met mooie foto's, aansprekende video's en top teksten
 • Het mobiliseren van onze achterban
 • Meewerken aan de Social media strategie
 • Redactionele werkzaamheden
 • SEO
 • Linkbuilding
 • Facebook advertising

Wat bieden wij?

 • Goede werkervaring in de online publishing
 • Een mooie stagevergoeding per maand
 • Werken in een gezellig, vooruitstrevend team in Amsterdam (Duivendrecht).


Geïnteresseerd in deze stage bij het meest toonaangevende reismagazine van Nederland? Neem dan contact op met Mark Mackintosh via mmackintosh@columbusmagazine.nl.

----

STAGIAIR (INTERNET) REDACTIE & SOCIAL MEDIA

Ben jij op zoek naar een redactie & social media stage bij het mooiste reismagazine en de meest inspirerende reiswebsite van Nederland? Dan zoeken wij jou!

Wat zijn jouw taken?

Werkzaamheden voor het magazine omvatten o.a. research, beeldaanvraag, schrijven van items voor de Wereld van Columbus, Budgetreizen en schrijven van informatieve artikelen. Werkzaamheden voor het internet omvatten o.a. werken met een CMS (Content Management System), research, beeldbewerking, schrijven van dagelijkse nieuwsberichten en achtergrondverhalen, bouwen van de wekelijkse nieuwsbrief en onderhouden van de Reisreporter Community en Social Media (Facebook, Twitter, Google+ en Pinterest). Help mee aan het bedenken van leuke concepten voor diverse winacties of aanvullende content. Kennis van CMS en Photoshop is geen vereiste, maar wel een pre.

Wat bieden wij?

 • Goede werkervaring in verschillende mediavormen
 • Een mooie stagevergoeding per maand
 • Werken in een gezellig, vooruitstrevend team in Amsterdam (Duivendrecht).


Studenten Journalistiek of Communicatie worden uitgenodigd om te reageren middels een motivatiebrief, CV en voorbeeld van schrijfervaring.

Geïnteresseerd in deze stage bij het meest toonaangevende reismagazine van Nederland. Neem dan contact op met Tom Aussems via taussems@columbusmagazine.nl en/of Mark Mackintosh mmackintosh@columbusmagazine.nl.


Stagiairs Kas Nortier, Hanneke van Olst en Tom Aussems op reportage voor Columbus Travel.

-----

STAGIAIR VORMGEVING/DTP

Een stagiaire Vormgeving/DTP moet enige ervaring hebben met de grafische programma's:
Indesign, Illustrator en Photoshop. Affiniteit met reizen en magazine-design. Kennis van Nederlandse taal. Kennis van Engelse taal is een pre.

Wat bieden wij?

 • Goede werkervaring in vormgeving/DTP
 • Je leert in een team werken en binnen een bestaande huisstijl je creativiteit te benutten.
 • Een mooie stagevergoeding per maand
 • Werken in een gezellig, vooruitstrevend team in Amsterdam (Duivendrecht).


Reageer middels een motivatiebrief, CV en portfolio. Wil jij stage lopen bij het meest toonaangevende reismagazine van Nederland? Reacties kunnen gestuurd worden naar Marije van de Vlekkert vormgeving@columbusmagazine.nl

deel dit artikel met je vrienden:

Laatste artikelen

De top 5 van de Lucky shot-fotowedstrijd is bekend!

De Lucky shot-fotowedstrijd draaide om één thema: beste stranden buiten de gebaande paden. We maken de vijf beste inzendingen én de winnaar bekend!

De Lucky shot-fotowedstrijd draaide om één thema: beste stranden buiten de gebaande paden. We maken de vijf beste inzendingen én de winnaar bekend!

Formentera: fietsen en hiken op Ibiza's kleine zusje

De meeste toeristen bezoeken Formentera maar voor één reden: de heerlijke stranden. Maar wij kunnen er nog wel een paar opnoemen: de Rutas Verdes, groene fiets- en wandelpaden die alle uithoeken van het eiland met elkaar verbinden.

De meeste toeristen bezoeken Formentera maar voor één reden: de heerlijke stranden. Maar wij kunnen er nog wel een paar opnoemen: de Rutas Verdes, gro...

Door: Tom Aussems
Dit is het échte IJsland buiten de gebaande paden

Onze onverschrokken reporters Tim en Tom ontdekten de meest fantastische plekken die voor doorsnee bezoekers aan IJsland off-limits zijn. In deze video krijg je alvast een voorproefje!

Onze onverschrokken reporters Tim en Tom ontdekten de meest fantastische plekken die voor doorsnee bezoekers aan IJsland off-limits zijn. In deze vide...

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.