Reisnieuws

Stage lopen bij Columbus Travel

Gepubliceerd: 05 jun 2017 0
Wil jij stage lopen bij het mooiste reismagazine en reiswebsite van Nederland? Columbus Travel is het toonaangevende reismagazine van Nederland met de meest inspirerende reiswebsite van Nederland. Wij bieden een stageplaats aan voor vijf á zes maanden. Columbus Travel bestaat uit een club enthousiaste mensen die reizen buiten de gebaande paden promoten. Columbus Travel is op zoek naar de volgende stagiairs die volledig willen meedraaien tijdens onze producties.

 
Stagiair Tom Aussems interviewt DJ Hardwell. | Stagiair Lars vd Waarden op reportage in Zwitserland.

Columbus Travel, het toonaangevende reismagazine van Nederland, biedt het hele jaar door (internet)redactiestages aan voor vijf á zes maanden. (helaas geen afstudeeronderzoeken) Stages van drie maanden zijn eventueel in overleg ook mogelijk.

STAGIAIRS SOCIAL MEDIA

Ben jij op zoek naar een Social Media stage bij het mooiste reismagazine en de meest inspirerende reiswebsite van Nederland? Dan zoeken wij jou!

Onder leiding van de marketing manager maak je aansprekende posts en onderhoud je persoonlijk contact met onze volgers. Ook zul je meewerken in het bedenken, opzetten en uitwerken van online media campagnes die traffic, database en aantallen Likes vergroten. In aanvulling hierop kun je je ontwikkelen op redactioneel gebied door nieuwsberichten te schrijven of op marketing gebied door Facebook campagnes op te zetten en SEO werkzaamheden te verrichten. Centraal staat Social Media.

Wat zijn jouw taken?

 • Onze Social Media volgers versteld doen staan met mooie foto's, aansprekende video's en top teksten
 • Het mobiliseren van onze achterban
 • Meewerken aan de Social media strategie
 • Redactionele werkzaamheden
 • SEO
 • Linkbuilding
 • Facebook advertising

Wat bieden wij?

 • Goede werkervaring in de online publishing
 • Een mooie stagevergoeding per maand
 • Werken in een gezellig, vooruitstrevend team in Amsterdam (Duivendrecht).


Geïnteresseerd in deze stage bij het meest toonaangevende reismagazine van Nederland? Neem dan contact op met Mark Mackintosh via mmackintosh@columbusmagazine.nl.

----

STAGIAIR (INTERNET) REDACTIE & SOCIAL MEDIA

Ben jij op zoek naar een redactie & social media stage bij het mooiste reismagazine en de meest inspirerende reiswebsite van Nederland? Dan zoeken wij jou!

Wat zijn jouw taken?

Werkzaamheden voor het magazine omvatten o.a. research, beeldaanvraag, schrijven van items voor de Wereld van Columbus, Budgetreizen en schrijven van informatieve artikelen. Werkzaamheden voor het internet omvatten o.a. werken met een CMS (Content Management System), research, beeldbewerking, schrijven van dagelijkse nieuwsberichten en achtergrondverhalen, bouwen van de wekelijkse nieuwsbrief en onderhouden van de Reisreporter Community en Social Media (Facebook, Twitter, Google+ en Pinterest). Help mee aan het bedenken van leuke concepten voor diverse winacties of aanvullende content. Kennis van CMS en Photoshop is geen vereiste, maar wel een pre.

Wat bieden wij?

 • Goede werkervaring in verschillende mediavormen
 • Een mooie stagevergoeding per maand
 • Werken in een gezellig, vooruitstrevend team in Amsterdam (Duivendrecht).


Studenten Journalistiek of Communicatie worden uitgenodigd om te reageren middels een motivatiebrief, CV en voorbeeld van schrijfervaring.

Geïnteresseerd in deze stage bij het meest toonaangevende reismagazine van Nederland. Neem dan contact op met Tom Aussems via taussems@columbusmagazine.nl en/of Mark Mackintosh mmackintosh@columbusmagazine.nl.


Stagiairs Kas Nortier, Hanneke van Olst en Tom Aussems op reportage voor Columbus Travel.

-----

STAGIAIR VORMGEVING/DTP

Een stagiaire Vormgeving/DTP moet enige ervaring hebben met de grafische programma's:
Indesign, Illustrator en Photoshop. Affiniteit met reizen en magazine-design. Kennis van Nederlandse taal. Kennis van Engelse taal is een pre.

Wat bieden wij?

 • Goede werkervaring in vormgeving/DTP
 • Je leert in een team werken en binnen een bestaande huisstijl je creativiteit te benutten.
 • Een mooie stagevergoeding per maand
 • Werken in een gezellig, vooruitstrevend team in Amsterdam (Duivendrecht).


Reageer middels een motivatiebrief, CV en portfolio. Wil jij stage lopen bij het meest toonaangevende reismagazine van Nederland? Reacties kunnen gestuurd worden naar Marije van de Vlekkert vormgeving@columbusmagazine.nl

deel dit artikel met je vrienden:

Laatste artikelen

Door: Roselinde
Ben jij een street foodfan? In deze steden zit je goed!

De onweerstaanbare geuren komen je van verre tegemoet en de kleurrijke stalletjes met verleidelijke snacks zijn een lust voor het oog. Ben jij ook een street foodfan? Dan zijn deze steden stuk voor stuk droombestemmingen voor jouw toekomstige trips.

De onweerstaanbare geuren komen je van verre tegemoet en de kleurrijke stalletjes met verleidelijke snacks zijn een lust voor het oog. Ben jij ook een...

Op safari in Nederland. Zo spot je ónze Big Five

Je hoeft niet per se naar Afrika om wilde dieren te zien; in Nederland hebben we net zo goed ons eigen wild. Dit is ónze Big Five en in deze gebieden heb je de grootste kans om ze tegen het lijf te lopen.

Je hoeft niet per se naar Afrika om wilde dieren te zien; in Nederland hebben we net zo goed ons eigen wild. Dit is ónze Big Five en in deze gebieden...

| Safari
Door: Roselinde
55 vakantiedagen in plaats van 25. Zo doe je dat

De meeste Nederlanders hebben recht op ongeveer 25 vakantiedagen per jaar. Maar er zijn een aantal slimme trucjes om dat aantal flink te verhogen, of zelfs te verdubbelen!

De meeste Nederlanders hebben recht op ongeveer 25 vakantiedagen per jaar. Maar er zijn een aantal slimme trucjes om dat aantal flink te verhogen, of ...

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.