Reisnieuws

nieuwsbrief archief

Gepubliceerd: 29 nov 2007
0

Columbus Magazine Nieuwsbrief Archief

In het Columbus Magazine Nieuwsbrief Archief vind je alle verstuurde nieuwsbrieven. De nieuwsbrief met het laatste nieuws kun je ook wekelijks gratis per mail ontvangen. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je hier in.

Columbus Nieuwsbrief week 17
Een week vol haaien... Sharkman brengt haaien in trance en haai sleurt man overboord. Bekijk de video's. Verder: tips om veilig en goedkoop op vakantie te gaan en de winnaar van de reisverhalenwedstrijd is bekend!

Columbus Nieuwsbrief week 16
Het graf van Cleopatra lijkt gevonden, hoofdredacteur Louise blogt en de ijsberen houden hun eigen elfstedentocht. Verder: maak kans op een reis naar Nieuw-Zeeland!

Columbus Magazine nieuwsbrief week 14
Wat zou jij doen als je een zandstorm op je af zag komen, doorrijden of keren? Bekijk de video en zie wat deze mensen besloten... Verder: Irak is weer open voor toeristen en in Buenos Aires kun je leeuwtje rijden...

Columbus Magazine nieuwsbrief week 13
Columbus schaft de vliegtaks af! Verder: een luipaard in India belandt in een waterput, Nederlandse fietsen kleuren New York oranje en een vrouw draait door wanneer blijkt dat ze haar vlucht heeft gemist.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 12
Een week vol dieren: er is een roze olifant gespot, een kangaroe verrast een Australisch stel in bed en visser Matt Watson vangt een zwaardvis met zijn blote handen door uit een helikopter te springen. Geloof je het niet? Bekijk de video maar...

Columbus Magazine nieuwsbrief week 11
Vanaf deze week supervoordelige vakanties gevonden door de redactie. En we zijn vernieuwd: Columbus heeft een nieuw logo! Verder alle tips om goedkoop te bellen in het buitenland. Zelf tips? Laat het ons weten!

Columbus Magazine nieuwsbrief week 10
Reizen wordt absurd goedkoop. Wat dacht je van hotelkamers voor 1 euro? En laat ons weten of jij wel of niet geeft op reis! Benieuwd naar de nieuwe Columbus? Hij komt eraan!

Columbus Magazine nieuwsbrief week 9
Coca Cola sponsort Venetië, RyanAir wil geld voor gebruik vliegtuigtoilet en Columbus Reisreporter wordt gesponsord door Canon. Daarnaast de beste tips om een vliegtuigcrash te overleven.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 8
Schiphol prijst zichzelf uit de markt en in Engeland is een afscheidszoen verboden. En de Columbus Reisreporter van het Jaar 2008 is op reportage naar Vietnam!

Columbus Magazine nieuwsbrief week 7
Vier het jaar van Darwin, laat Google je vinden en volg de nieuwe afleveringen van Big Cat Diary op Discovery Channel.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 6
DE bestemming van 2009 volgens de Columbus lezers, Bin Laden solliciteert naar Australische droombaan en Dalai Lama komt naar Nederland.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 5
Lees hoe een hond een vliegtuig verbouwt. Strandvakantie gepland in Dubai? Dan kun je naar je reis fluiten. Bekijk de video als je altijd al hebt willen weten wat Japans comfort is.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 4
Een droombaan in Australië, wie wil het niet? En volg een gratis cursus landschapsfotografie. Weten hoe een pinguïn aan orka's ontsnapt? Bekijk de video!

Columbus Magazine nieuwsbrief week 2
De nieuwe speciale Columbus ligt in de winkel, bekijk hem nu. Komt er een verbod op peniskokers? Lees er alles over en boek bij Columbus meteen je ticket naar Australië, in 2009 is daar veel te beleven!

Columbus Magazine nieuwsbrief week 1
Het nuchtere nieuwjaarsfeest op Bali, de Vakantiebeurs en Apenstreken. Wil je niet alleen over reizen lezen maar ook zelf op reis? Boek dan je goedkoopste ticket bij Columbus.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 52
Wil je dolfijnen spotten? Dat kan in België! Wil je liever een luxe vakantie dan ga je naar Dubai om daar op een gekoeld strand te genieten van de zon. Bekijk ook de video van de haai die aan boord van een boot springt.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 51
De Australia Special. Lees de tips over Australie en win een reis!

Columbus Magazine nieuwsbrief week 50
Kom naar de Vakantiebeurs en maak kennis met het team achter Columbus! Verder Carnaval op Curacao en op bezoek bij oma Obama. Bekijk ook de video van een olifant die een ravage aanricht.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 49
Spotgoedkoop naar Zuid-Afrika? Columbus houdt je op de hoogte. Of nog beter: win een reis naar Australie! Lees ook de special over slavenhavens en bekijk de video van de man die goed balans weet te houden met een lading bakstenen op zijn hoofd.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 48
Hoe overleef je een hotelbrand? Bekijk de tips! Daarnaast nieuws over de schoonmaak van de Mount Everest en natuurlijk de goedkoopste tickets naar alle bestemmingen ter wereld.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 47
Lees alles over de megahaai in Australië of bekijk het oude Rome vanuit je luie stoel. Heb je nog geen reisweblog? Je maakt hem gratis aan op Reisreporter.nl!

Columbus Magazine nieuwsbrief week 46
De winnaar van Reisreporter 2008 is bekend! Bekijk de mooiste Reisreporter foto's en alle tips. Verder nieuws over de Salomonseilanden die steeds verdwijnen in de golven en de man die een week ronddoolde op een vliegveld. Wil je naar Hongkong of een van de andere bestemmingen? Boek je goedkoopste ticket bij Columbus!

Columbus Magazine nieuwsbrief week 45
De nieuwe Reisreporter competitie is gestart, met je mooiste foto's en je beste tips maak je kans op mooie prijzen, waaronder een reportage naar Nieuw-Zeeland. Lees het verhaal over de Cheeta die ontsnapte tijdens een vliegreis en bekijk de video van een nieuwe sport: ski-gliding. Zelf op vakantie? Op Columbus Magazine staan altijd de laatste ticketaanbiedingen!

Columbus Magazine nieuwsbrief week 44
Een compleet Jamaicaans strand is gestolen, niemand weet waar het is gebleven. Uitgekeken op paragliden? Ga parahawken waarbij een valk je de weg wijst. Ook een grappige video van een watervliegtuig wat landt op een visserboot.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 43
IJsland is nu spotgoedkoop, bekijk het aanbod. Lees ook over de groep wetenschappers die op zoek gaat naar het oudste ijs ter wereld, het oerijs op Antarctica. Bekijk de spectaculaire video van de Manta dans op de Malediven. Wil je op vakantie? Boek meteen een reis met Columbus!

Columbus Magazine nieuwsbrief week 42
Lees over het nieuwe hoogste gebouw ter wereld, een wolkenkrabber van 1 kilometer! Vdere pinguins in het vliegtuig en een Nepalese peuter die is gekozen als levende godin. Bekijk ook de spannende video van een blikseminslag in een vliegtuig.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 41
Maak ook je eigen reisblog op Columbus! Hier kun je bloggen over je reizen, oude reisverhalen plaatsen en ook iedereen op de hoogte houden van je voorbereidingen voor je volgende reis. Ecuador kent mensenrechten toe aan de natuur. Bekijk ook de video van de Indiase spoorwegen die een mensenaap inzetten om andere apen weg te jagen.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 40
Win een reis naar het land van de Amazone! Lees alles over IJsberen die veranderen in kannibalen, zeearenden die lammetjes verslinden en de eerste skydive boven de Mount Everest. Ontdek Curaçao en bekijk de video van Fusionman, de eerste mens die met 4 straalmotoren op zijn rug het kanaal is overgevlogen.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 39
Een man ramt een koala uit de boom, een ander gaat op een eenwieler door de Himalaya. Wil je zelf op reis? Lees eerst de Curacao informatie of boek meteen je ticket naar New York of naar een van de nieuwe Martinair bestemmingen. Win ook een van de CD's 'Fascinating Curacao'.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 38
Nieuwe competitie: Wildlife foto van het jaar. Wil je ook surfen met een witte haai of een uitgestorven kikker zien? Of liever sneeuwkiten? Columbus helpt je op weg! Lees alles over de nieuwste Sony Spiegelreflex, de ?900. Boek je vliegticket naar Jordanie of naar een andere bestemming met Columbus.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 37
Je eigen Siciliaanse villa voor 1 euro, Kenia onder een witte deken, balanceren op het koningspad en een parachutist die een tak blijkt.. Boek ook je goedkoopste vliegticket naar Curacao met Columbus.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 36
Rode sterren voor de mooiste Reisreporter foto's, stadresten in de Amazone, een krokodil op Schiphol en een vreemde maatregel om gewicht te besparen bij een airline. Vakantieplannen? Bekijk de informatie over alle bestemmingen ter wereld en boek een goedkoop vliegticket bij Columbus.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 35
Is het straks mogelijk om te golfen op de Annapurna? Verder de laatste informatie over het ruimtehotel 'Galactic Suite Project', een update over het Nigeriaanse megaharem en een video van de cocktails stelende apen. Boek bij Columbus je vliegticket naar Wenen, Lissabon of Hong Kong.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 34
Een voorproefje op de nieuwe Columbus, Saudi's die vaker op seksvakantie gaan, een vrouw die al jarenlang op een vliegveld woont en een video met een vliegtuigcrash vlak bij het strand. Verder aanbiedingen voor goedkope tickets naar Madrid, Casablanca, Tokyo en alle andere bestemmingen ter wereld.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 33
Bizarre regels rondom de Olympische Spelen, de eerste douche in een vliegtuig en 125.000 gorilla's in Congo. Bekijk de video met de bloopers van Steve Irwin en boek een zeppelin cruise. Wil je een ticket boeken naar Praag, Bangkok of Rio de Janeiro? Columbus geeft je de beste aanbiedingen.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 32
Lees de Hongkong special met veel informatie en win een reis naar Hongkong! Wil je weten waar Karadzic zich heeft verscholen? Boek dan een tour! De luchthaven van Vladivostok werd ontruimd vanwege een radioactieve vrouw en er worden minder bomgrappen gemaakt op Schiphol. Wil je op vakantie naar Aruba of naar de Arirang Mass Games in Noord-Korea? Boek je goedkoopste ticket via Columbus. Bekijk ook de festivals van deze zomer.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 31
Een familie denkt te landen op Lanzarote maar komt uit in Turkije. Een volksfeest op de Faeröer eilanden zorgt voor een geboortegolf en schatgraven kan nog steeds zeer lucratief zijn. Boek de goedkoopste tickets via Columbus of kies voor de duurste vakantie in Abu Dhabi. Verder de leuke video van de eerste klimaatvluchteling in Nederland.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 30
Bekijk de mooiste foto's van alle landen ter wereld op Reisreporter.nl en boek bij Columbus meteen het goedkoopste ticket naar de bestemming van je keuze. In Rome kun je tegenwoordig beboet worden voor het eten van snacks en een vrouw uit Oldenzaal spoelde haar vakantiegeld door het toilet. Heb jij veel mooie vakantiefoto's? Zet ze op Reisreporter.nl of laat er een mooi boek van drukken bij Phototools. Bekijk de video van een vliegtuig die een noodlanding maakt op de snelweg.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 29
India is verkozen tot meest fotogenieke land. In Dubai riskeer je celstraf bij sex op het strand en een haai dook op in een Australisch zwembad. De goedkoopste tickets vind je bij Columbus, bijvoorbeeld naar India, Sydney, Dubai of Havana. Bekijk ook de video van de cheetah.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 28
Door het massatoerisme komt de Machu Picchu in gevaar. Een vliegtuig keerde terug nadat een pak currykruiden werd gezien als mogelijke bom en in India krijg je geld toe als je gebruik maakt van de openbare WC. Boek met Columbus je reis naar de Olympische Spelen of kies voor een goedkoop ticket naar een van de andere bestemmingen.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 27
China gaat de Mount Everest opruimen, een Braziliaanse indianenstam is aangevallen en een vliegtuig heeft de luchthaven gemist omdat de piloten in slaap waren gevallen.. Verder tickets naar Helsinki en Istanbul en de veiligste plaatsen in het vliegtuig.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 26
Emigreren naar Australie? De manier om meteen compleet te beginnen! Verder de tweede ijsbeer die naar IJsland zwom, Illegale poolparties en een dodelijke teek in Turkije. De goedkoopste vliegtickets boek je bij Columbus, bijvoorbeeld een vliegticket naar Valencia. Auto huren? Bekijk hoe je 5% korting krijgt bij Holiday Cars.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 25
De winnende reisfoto's, een Boeing 727 die iemand 'vergeten' is, een basejumper die een val van 260 meter overleeft en nog veel meer reisnieuws. Ontwerp je eigen fotoboek met Phototools en boek een ticket naar je volgende bestemming met Columbus.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 24
Hyena's als huisdier, de run op ruimteseks en de beving die de IJslandse Geysir wakker schudde. Verder de ijsbeer die naar IJsland dreef en de special 'Olifanten spotten'. Boek met Columbus een goedkoop ticket naar bijvoorbeeld Kaapstad of Seoul.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 23
Special over inheemse stammen. Over indianen in Brazilië die een vliegtuig beschieten en onontdekte tribes. Verder kledingvoorschriften in het vliegtuig, 'Women only' taxi's in Bombay, de video van een neerstortend vliegtuig en de goedkoopste vliegtickets. Nog goedkoper vliegen? Met Columbus zijn er tickets te winnen naar Brazilië en andere bestemmingen.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 22
Columbus neemt je mee naar Rajasthan, India. Verder een fotoreportage van de Zuid-Afrikaanse provincie KwaZoeloe-Natal en Venetië door de ogen van de locals. Bekijk ook de video van het onontdekte paradijs Lamu in Kenia en boek je vliegtickets naar alle bestemmingen ter wereld bij Columbus. Bang voor malaria? Er is een nieuwe techniek waarmee malaria snel en goedkoop ontdekt kan worden.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 21
Wat smokkel jij mee in je koffer? Stuur je het dan later ook terug? Oman is het gelukkigste land van het Midden-Oosten, boek je vlucht er naar toe met Columbus! Bekijk de Koefnoen video van de parodie op Chris Zegers.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 20
Bekijk de video van het aapje dat twee jonge tijgers aan het pesten is en ga zelf ook op tijgerjacht met Columbus. Gek op olifanten? Lees hoe je Thaise straatolifanten kunt helpen door Stichting Bring the Elephant Home te steunen. Boek met Columbus een goedkoop ticket naar je vakantieland.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 19
Nieuws over visa voor Zuid-Afrika en Brazilie. Columbus geeft je de plaatsen waar je gorilla's kunt spotten en ontdek samen met Columbus het gastvrije land Oman. Bekijk ook de video van de aanval van de hondsdolle cheetah. Op vakantie naar Zuid-Afrika? Boek je ticket bij Columbus.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 18
Lees meer over de eerste metro op de Dominicaanse Republiek en bekijk ook de bijbehorende video. Altijd al naar Noordoost IJsland gewild? Columbus geeft je de beste tips voor je vakantie. Inca-stad Machu Picchu wordt bedreigd door de toeristendollar. Win kaartjes voor de film 'into the wild' of boek je goedkoopste vliegticket via Columbus.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 17
Columbus laat je vier bijzondere Pelgrimstochten zien. Bekijk de video van de Koefnoen parodie op RTL Travel met Chris Zegers en ga naar de film 'Into the wild'. Reisplannen? Laat je inspireren door de Oman Special of boek met Columbus een goedkoop vliegticket naar een andere bestemming.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 16
Ga mee op reis naar China en leer waar je op moet letten bij het kopen van je reisgids. Win mooie prijzen en maak gebruik van de Columbus reisaanbiedingen; de goedkoopste vliegtickets naar alle landen ter wereld! Bekijk ook de grappige video van de vliegmaatschappij waar je moet betalen voor elke extra dienst.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 15
Pirates of the Caribbean, een maffiavrije winkel en meer vrijheid voor de Cubanen nu Cuba niet langer onder het bewind is van Fidel Castro. Bekijk ook de Capoeira video en geef je mening over een stelling op de Columbus Reisbarometer. Op vakantie? Boek je goedkoopste vliegticket via Columbus.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 14
De grote moskee van Djenné in Mali is toe aan de jaarlijkse reparatie, bekijk de foto's! Lees ook wat de burgemeester van Paaseiland wil doen met de Finse toerist die een oor afbrak van een van de beelden. Lees het nieuws over de succesvolle actie van Greenpeace tegen de Japanse walvisvangst of bezoek een van de bijzondere pretparken die Columbus voor je heeft uitgezocht.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 13
Met je kinderen op vakantie? Columbus geeft 5 verre bestemmingen waar je met het hele gezin naar toe kunt gaan, van Jamaica tot Zuid-Afrika. Daarnaast het laatste nieuws over Thaise boeven en piraten in de Bahama's en de ecotaks op vliegtickets. Bekijk ook de video van de basejumper in de Mamet grot in het Paklenica National Park in Kroatië. Boek ook meteen je vliegticket voor je volgende vakantie met Columbus Magazine.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 12
Columbus neemt je mee naar 10 vulkanen die je gezien moet hebben. Overnacht in een reuzenrad in Dubai, ga mee op expeditie naar Groenland of bezoek de expositie Hongkong Visions. Kijk de strijd tussen buffels, leeuwen en een krokodil. Win een reis naar Midden-Amerika of een Epson printer.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 11
Pythons in Florida, een hotelkamer boeken in Beijing tijdens de Olympische spelen, de mooiste reisfoto's van de Columbus Reisreporters en dansen in Mali. Boek ook de goedkoopste vliegtickets met Columbus.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 10
Vanwege het overschot aan olifanten wil de Zuid-Afrikaanse regering olifanten afschieten en de opbrengsten van de ivoor verkoop gebruiken voor de Nationale Parken. Verder de veranderde skyline van New York, Toerisme naar arme landen en camera's en microfoons in vliegtuigen. Bekijk ook de video van het vliegtuig dat bijna crasht tijdens de landing.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 9
Mogelijke veranderingen in de toekomst van Cuba door het vertrek van Fidel Castro, de Columbus Reismuziek Top-5, Obama in Japan en een windmolenpark in Kenia. Bekijk ook het grappige filmpje van piloten die zich vervelen, bekijk de mooiste reisfoto's en boek de goedkoopste tickets.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 8
Reis naar een andere planeet, een Lotus Esprit als onderwaterauto en een nederzetting van de Cacataibo, een geisoleerde indianenstam in Peru. Bekijk ook de reisaanbiedingen van Columbus.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 7
5 romantische bestemmingen, van Fins Lapland tot Ilha Benguerra in Mozambique. Plant een boom als je gaat trouwen (of scheiden) en bekijk de video van de aanvallende kangaroe. Boek ook je goedkoopste vliegticket met Columbus.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 6
Noodlanding in de jungle, de beste steden om carnaval te vieren en in vier uur met het vliegtuig naar Sydney. Zet ook alle landen die je hebt bezocht op de Columbus wereldkaart!

Columbus Magazine nieuwsbrief week 5
Bijzondere slaapplekken; van Nomandentent tot IJshotel, Columbus laat je 5 bijzondere hotels zien. Weet je nooit welke metro je moet hebben? Laat de metrokaart op je hand tatoëren. De nieuwe manier om bagage te stelen. Beter fotograferen? Bekijk de tips van Columbus fotografe Louise ten Have.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 4
Flitspalen in Venetië, de eerste vlucht op biobrandstof en win de CD 'Tango around the world". Bekijk ook de grappige video van hoofdpijn in het vliegtuig of boek hier je goedkope vliegticket voor je vakantie.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 3
Kijk op de video waarom je nooit een opgesloten roofdier met een stok moet porren. Lees waar je dankzij de klimaatverandering steeds meer wilde dieren tegenkomt en laat op je persoonlijke wereldkaart aan iedereen zien waar jij allemaal geweest bent.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 2
Lees het laatste nieuws over het hoogste gebouw in Moskou of doe mee aan een wedstrijd tonijn gooien. Bekijk de spannende video van de kajakker die van een waterval van 32 meter hoog vaart en bekijk ook de tips en foto's van de Columbus Reisreporters of boek het goedkoopste vliegticket.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 52
Bekijk de video met een waanzinnige tijgeraanval. Verder lees je hoe je je vlucht kunt checken met google, win je een kerstcd en heeft Columbus verschillende aanbiedingen voor vliegtickets en complete vakanties.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 51
Te koop: Regenwoud Guyana! Nieuws over de Noord- en Zuidpool en stewardessen die uit de kleren gaan voor een goed doel. Bekijk de video en tips om te stunten met je 4WD.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 49
De nieuwe Columbus is uit, boordevol reisinspiratie en -informatie over Kenia, Cuba, Brazilië, Noorwegen en Madrid. Verder de film over Anton Heyboer en ook de nieuw ontdekte voetstappen van de Yeti. Bekijk ook de video waar een Columbus team een kudde olifanten tegenkomt.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 48
Reisreporter foto's en tips, tijdschrift Noord Korea, video snowboarden voor gevorderden, reisaanbiedingen en goedkope tickets.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 47
Kamperen op de Zuidpool, de grootste privejet ter wereld, de nieuwste Sony Camera en een video van gletsjersurfen onder een ijslawine.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 46
Lezers winnen een Teva Skydive, een 4000 jaar oude tempel en aanbiedingen voor goedkope vliegtickets.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 45
Skydive zonder parachute, Toetanchamon, Reisreporters strijden om prijs en de video van Dan Osman; speed climbing zonder touw.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 44
Win een trip naar Azie, boek je vliegticket via Columbus en een video van Naghol; bungeejumpen op Vanuatu met lianen.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 43
Mobiel bellen in de lucht, een nieuw duikparadijs in Egypte, een video van de Maori die een haka dansen en het aardigste volk ter wereld; de Ieren!

Columbus Magazine nieuwsbrief week 42
Bosjesmannen gearresteerd, Going Dutch naar Beijing, de oudste muurschildering ter wereld en de video van surfen in de hoogste golf ooit.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 41
Video van een spelende orka, een aanbieding voor een safari naar Namibie, hangbrug tussen Java en Sumatra en plannen voor een ruimtehotel.

Columbus Magazine nieuwsbrief week 40
Extreme surflokaties, groepsreizen, de langste golf ter wereld in het Braziliaanse Amazone Bassin.

Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je hier in.
deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.