Reisnieuws

5: Gevaarlijkste land: Jemen

Gepubliceerd: 07 dec 2009
3

De verscheidenheid is groot!

Jemen kent een verscheidenheid aan paleizen, wijngaarden en bizarre en indrukwekkende flora. Ook de oude hoofdstad Sana'a is een bezoek waard. Helaas wordt het reizigers afgeraden voor hun plezier naar het land te reizen, want ook aanvallen op toeristen door vermoedelijk Al Qaeda, waarbij uiteindelijk twee Belgische toeristen werden vermoord, maken deel uit van de verscheidenheid van het land. Een bezoek aan Jemen kan beter nog even uitgesteld worden.

Foto door: janlodewijks.reisreporter.nl

<< (4) vorige volgende (6) >>


deel dit artikel met je vrienden:

Reacties van bezoekers Reageer

Geert

Door: Geert • Geplaatst op

Ik zag een filmpje op tv van de journalist arnold carstens in jemen 6 maanden geleden. ze reden op de hoofdweg een uurtje buiten de hoofdstad. grote explosie 200 meter voor hen en mitrailleurvuur. ze draaiden snel om en met angst op het gezicht raceten ze er vandoor. dus een veilig land: ECHT niet...

pinkdisguise

Door: pinkdisguise • Geplaatst op

Ik sluit me daar helemaal bij aan - het is al weer 3 jaar geleden dat ik in Jemen ben geweest en het is nog steeds het mooiste, meest sprookjesachtige land waar ik ooit ben geweest. En het vriendelijkste, hartelijkste, meest adembenemende land.
Enkele ontvoeringen zijn inderdaad helaas zeer fout afgelopen, de ontvoeringen daarvoor waren geen ontvoeringen zoals wij dat kennen. Het woord dekt de lading niet.
Het noordelijkste deel van Jemen is momenteel onrustig en dus te vermijden, maar ik heb mij er nergens onveilig of onwelkom gevoeld. Verre van!!

pabras

Door: pabras • Geplaatst op

Het is jammer dat Jemen in dit rijtje wordt genoemd. Als er een idioot iemand vermoord wil dat nog niet zeggen dat het land gevaarlijk is, dan kan je de USA hier ook wel noemen.

Ik ben net een maand terug uit dit schitterende land en heb alleen maar goede ervaringen. Natuurlijk is het in het noorden niet pluis, maar als je een klein beetje weet waar je weg moet blijven is het in dit land goed reizen.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.