Reisnieuws

DE WINNAAR: Vaderloos in Egypte

Gepubliceerd: 23 apr 2009
3

Applaus, applaus... de winnaar van de Reisverhalenwedstrijd staat voor je klaar!

Liselore74 wist ons te overtuigen dat zij de winnaar moest worden van de reisverhalenwedstrijd. Haar verhaal heeft een mooi begin wat uitnodigt om verder te lezen, het verhaal blijft vermakelijk en interessant en het heeft een mooi sluitend einde. Hier is duidelijk sprake van een reisreporter met schrijftalent!
Niet alleen zijn haar ervaringen in Egypte een duidelijk voorbeeld van hoe verschillend culturen kunnen zijn, maar het roept ook herkenning op bij iedere jonge Westerse vrouw die ooit in dat land is geweest.

Het verhaal
Op reis met je vriend: het zou een duidelijke hint naar alle geïnteresseerde mannen moeten zijn dat je al 'bezet' bent. Maar iedere cultuur heeft zo zijn eigen normen en waarden. In Egypte hoort een man de vrouw bescherming te bieden, maar blijkbaar voldoen vriendjes niet aan de toelatingseisen. Een hilarisch verhaal over verschillen tussen culturen en de misverstanden die daarmee kunnen ontstaan.

Liselore wint twee intercontinentale vliegtickets naar keuze naar een bestemming binnen het netwerk van British Airways. Gefeliciteerd namens de Columbus Redactie en British Aiways!deel dit artikel met je vrienden:

Reacties van bezoekers Reageer

Mireille

Door: Mireille • Geplaatst op

Gefeliciteerd!! Geniet van je reis!

Neorej67

Door: Neorej67 • Geplaatst op

Proficiat! Ik ben benieuwd waar je naar toe gaat straks. Kennelijk ben ik dan 11e geëindigd ;-)

pdanielse

Door: pdanielse • Geplaatst op

Gefeliciteerd en en wellicht eens solliciteren bij Columbus. Je hebt talent !
geniet ervan Peter

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.