Reisnieuws

De winnaar van de reisverhalenwedstrijd is bekend!

Gepubliceerd: 23 apr 2009
2

Het was spannend... Maar de winnaar van de British Airways reisverhalencompetitie is bekend!


Van 10 maart tot 16 april konden reisreporters die geabonneerd waren op Columbus hun mooiste, leukste, grappigste, spannendste of ontroerendste reisverhaal plaatsen op Reisreporter.nl.

De redactie was niet alleen verrast door het hoge aantal inzendingen - we moesten ruim 300 verschillende verhalen doorpluizen! - maar ook door de kwaliteit van de teksten. We hebben gelachen, geschaterd, een traantje weggepinkt en uiteindelijk een Top 10 van de allerbeste inzendingen gemaakt.

De nummer 1 wint maar liefst twee intercontinentale vliegtickets naar een bestemming naar keuze uit het British Airways netwerk!

Ben je benieuwd geworden? Op de volgende pagina's vind je de tien beste inzendingen volgens de redactie EN... de winnaar!

deel dit artikel met je vrienden:

Reacties van bezoekers Reageer

Webmaster Saphira

Door: Webmaster Saphira • Geplaatst op

Beste Rieky,

Een link wordt altijd getoond in blauw. In dit geval is de link naar de achterliggende pagina's dus binnen de woorden 'volgende pagina's'.

Ieder reisverhaal/ blog dat tussen 10 maart en 16 april is geplaatst, heeft meegedaan aan de wedstrijd. Deze hoefde je dus niet ergens apart te uploaden. Op de onderliggende pagina's (beginnend bij http://www.columbusmagazine.nl/special/1372/nummer_10_pura_vida.html) kun je dus de genomineerden vinden!

Vriendelijke groeten,

Vellah Bogle
Webmaster

rvanwesterhoven

Door: rvanwesterhoven • Geplaatst op

Beste Vera,

Ik heb geen idee hoe ik bij de winnaars 9 t/m 1 kan komen. Welke link moet ik klikken?
Graag wil ik weten of ik bij de 300 verhalen hoorde. Ik heb namelijk wel een blog geplaatst, maar betekent dat dat ik automatisch heb meegedaan, of hoorde er een andere actie bij?

Ik ervaar het soms als lastig om de juiste knoppen te vinden in jullie website! Misschien ben ik niet deenige?

Vriendelijke groet, Rieky van Westerhoven

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.