DFDS Seaways reisaanbiedingen

DFDS Seaways is de grootste ferrymaatschappij in Noord-Europa. Vanuit Nederland kun je minicruises maken van IJmuiden naar Newcastle en van Duinkerken naar Dover. Neem aan boord je auto, fiets, motor of caravan mee, zodat je aan land kunt gaan en staan waar je wilt. Zodra de ferry in Newcastle is aangemeerd, hoef je alleen nog maar een kleine sprong te maken om de Schotse Highlands te ontdekken. En vanaf Dover kun je een mooie autotrip maken langs spectaculaire kliffen. Het avontuur ligt om de hoek, en dat met slechts een paar uur varen.

DFDS Seaways heeft een netwerk van 25 routes met 55 schepen voor passagiers en vracht. DFDS Seaways biedt hiermee ook de mogelijkheid om per ferry te reizen vanuit: Frankrijk, Duitsland, Zweden, Denemarken, Noorwegen en Litouwen. Zo kun je je eigen vakantieplannen combineren met een overtocht per boot of overtochten combineren om rond te reizen door Europa.  

2 actuele aanbiedingen van DFDS Seaways

Ontspannen MiniCruise naar Newcastle
DFDS Seaways

Een unieke, ontspannen citytrip maken? Kies voor een MiniCruise naar Newcastle. Relaxed varen en het bruisende Newcastle bezoeken in één.
Bekijk aanbieding

4 dagen vanaf   € 109
Individuele reis
Natuurrijke autovakantie naar Schotland
DFDS Seaways

Rijd met de auto naar het Charmante Winnock Hotel. De perfecte uitvalsbasis om de natuur en cultuur van Schotland te ontdekken.
Bekijk aanbieding

5 dagen vanaf   € 213
Individuele reis