Zonnebloem34

profiel Zonnebloem34

Naam

Miranda den Otter

Reviews

0

Foto's & tips

24

Blogs

0

Lid sinds

09 January 2011

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Iran

Fav. stad

Venetie

Over mij

Enthousiast, reislustig, dagboek schrijfster van de reizen, samenwonend met de fotograaf van de meeste foto's.

Mijn Motto

'zoveel mogelijk, aparte, onbekende landen zien met een hoog cultuur, natuur gehalte'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Overige

Panasonic Lumix

Laat een reactie achter

6 reactie(s) bij "Zonnebloem34"

 • profile image comment
  Door PleunGroeneveld• geplaatst op 19 Apr 2014 | 17:52:50

  Hoi Miranda,
  Leuk hier ook foto's van jou te zien verschijnen, injectie enthousiasme plaats je er gelijk erg veel en dat is zonde want dan krijgen je foto's niet de waardering die ze verdienen. Het is beter om maximaal drie foto's verspreid over de dag te plaatsen.Je zal zien dat de waarderingen dan omhoog gaan, zeker als je ook de foto's van anderen gaat waarderen. Een ander punt is dat als we allen ons aan dit soort criteria houden het allemaal nog een beetje overzichtelijk blijft. Veel plezier en we zien je mooie foto's wel verschijnen.
  Groetje

  Bericht aangepast op 17:10:42
 • profile image comment
  Door Agrotewal• geplaatst op 21 Apr 2014 | 07:17:38

  Hoi Miranda, dank je voor je uitleg. gr. anita

  Bericht aangepast op 14:14:51
 • profile image comment
  Door Indi• geplaatst op 09 Jan 2011 | 11:16:18

  Hoi Miranda, welkom op de site. Prachtige plaat van het Noorderlicht, lijkt me echt geweldig om te zien! grtz Frank

  Bericht aangepast op 21:11:06
 • profile image comment
  Door Mary54• geplaatst op 19 Apr 2014 | 18:53:32

  Hoi Miranda,

  Allereerst welkom op de site! Neem het advies van Pleun ter harte want je foto`s zijn te mooi om in het niets te verdwijnen probeer er verdeeld over de dag 3 te plaatsen want zoveel achter elkaar is echt heel zonde van je mooie foto`s je kunt je foto`s die op 0 staan nu nog verwijderen door op het rode kruis te drukken onder je foto als er eenmaal een punt is gegeven kun je ze niet meer herplaatsen en dat zou erg jammer zijn als ze niet de waardering krijgen die ze echt verdienen.
  Groetjes Mary

  Bericht aangepast op 18:03:58
 • profile image comment
  Door Edwinaverdingh• geplaatst op 09 Jan 2011 | 16:53:11

  Hallo MIranda,
  Welkom op de RRsite. Je hebt al prachtplaten geplaatst. Geniet er van!
  Groetjes,
  Edwina

  Bericht aangepast op 02:16:55
 • profile image comment
  Door FOTOREDACTIE• geplaatst op 11 Jan 2011 | 10:48:46

  Beste Miranda,

  Helaas hebben we je foto 'Vaticaan Stad' offline gezet omdat het niet is toegestaan om foto's van toeristen op de Reisreporter site te zetten. Daar val je zelf ook onder. Dit staan wij alleen toe als het onmogelijk is om een plek zonder toeristen te fotograferen, zoals bijvoorbeeld de Kalverstraat in Amsterdam.

  Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 02:14:29

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (24)

'431321' door Zonnebloem34 '431321' door Zonnebloem34

ChinaZijderoute

ChinaZijderoute

Zandduinen

Zonnebloem34

Vlakbij een grote stad in het westen van China bevinden zich deze zandduinen. Iets wat je totaal niet verwacht. Als je in de stad loopt denk je goh.. weer 1 uit duizenden, want alle grotere steden in China lijken op elkaar. Maar dan vindt je een parel verborgen net buiten de stadgrenzen.

'431341' door Zonnebloem34 '431341' door Zonnebloem34

OezbekistanNukus

OezbekistanNukus

Boten

Zonnebloem34

Het Aralmeer is heel wat jaren terug in een nacht vijf meter in omvang geslonken. Nu loopt het water nog steeds met gemiddeld een meter per jaar terug. Hierdoor kwamen de vissersboten droog te liggen. Deze hebben ze laten liggen. Om bij ze te komen loop je op de oude zeebodem (onderwater!). Inmiddels zijn ze flink verroest en monumenten voor de toeristen. De omwoners die vroeger vissers waren zijn nu veelal kameelhouders geworden.

'431317' door Zonnebloem34 '431317' door Zonnebloem34

ChinaZijderoute

ChinaZijderoute

Pandabeer

Zonnebloem34

In Chengdu kan je een leuk uitstapje maken naar een panda reservaat. Hier leven de panda's in, een nagebootst, eigen habitat. Ze zien er erg koddig en zacht uit, maar dat is alleen uiterlijk. Ik heb een panda peuter van twee jaar mogen aaien, maar zacht zijn ze zeker niet. lief was deze wel en nieuwsgierig.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 02 | Community-toppers

Ontvangstcomité - Dreamer666

Genieten van de zonsondergang. Foto: MarleenvM

1. Topfoto & -tip: Genieten van de zonsondergang door MarleenvM
2. Review: Bilbao, Spanje door Saskiahamminga
3. Communitylid van de week: Elleke
4. Nieuwkomer: StefaNiels on the road

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik