woutercello

Homepage

Naam

P. W.

Positie

9063

Score

0

Reviews

1

Foto's & tips

141

Blogs

0

Lid sinds

30 november -1

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Ethiopië

Fav. stad

San Cristobal de las Casas

Over mij

18 jaar en als enige doel: de wereld ontdekken! Als reiziger vind ik het belangrijk een brede kijk op de wereld te hebben, telkens weer je grenzen verleggen bij het kiezen van een bestemming en telkens weer even hard opzoekingwerk verrichten! Een reiziger is (onrechtstreeks) iemand die slimmer wil worden door te reizen, iemand die niet alles zomaar aanneemt! Ik zal een voorbeeldje geven: stel je staat voor de tempel van Sacsayhuaman in Peru maar je hebt totaal geen kennis het - hoe en wat - ja, dan kan ik begrijpen dat deze nochtans verbluffende plek je helemaal niets zegt; maar indien je zou weten dat deze 'kleine' kartels de tanden vormen van een 'immense' jaguar en indien je meer zou weten over de militaire functie, dan zou je deze plek weten te apprecieren, en zou het mogelijk zijn met verwondering te kijken en te genieten van een plek! Wel nu zal je zeggen,-ok dit is een ruine, logisch dat deze een functie had een deel uit maakte van iets groters; maar wat bijvoorbeeld bij een waterval?Overal, over alles bestaat er een verhaal, een mythe, een legende die jou gewoon meer kan laten genieten.

Mijn Motto

'JE LEEFT MAAR 1 KEER! Net terug van een triple citytrip door Polen! Deze zomer richting Azië!'

Over mijn camera

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (141)

'354986' door woutercello '354986' door woutercello

PeruCusco provincie

Graftombe in...Sillus

woutercello

Deze graftombe die gebouwd werd door de voorouders van de Inca's stond tussen soortgenoten te pronken in het letterlijk adembenemende landschap! Op de achtergrond zie je een meer waar er een soort van balken doorlopen die werden gebruikt om gewassen te verbouwen!

'354987' door woutercello '354987' door woutercello

PeruCusco

Charango

woutercello

Deze foto nam ik in Cusco toen we op zoek waren naar een Charango met een schild van een gordeldier. De verkoper wou ons deze eerst niet meegeven omdat hij nog niet afgewerkt was maar na een beetje aan te dringen verkocht hij deze ons!

'356768' door woutercello '356768' door woutercello

MaltaValetta

Vuurwerk!

woutercello

Deze foto werd genomen met nieuwjaar, vlak bij ons hotel in Sliema vanwaar we een schitterend uitzicht hadden op het oude Valetta, de koepel die je ziet is van de karmelietenkerk.

Laatste blogs (0)

Mijn fans (0)

Er zijn nog geen mensen fan van jou

Ik ben fan van (3)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (0)

Je hebt nog geen favoriete foto's & tips

Mijn favoriete blogs van anderen (0)

Je hebt nog geen favoriete blogs

Landen die ik heb bezocht ()