Woudenbergwild

profiel Woudenbergwild

Naam

benno van woudenberg

Reviews

0

Foto's & tips

70

Blogs

0

Lid sinds

22 February 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Zuid-Afrika

Fav. stad

kaapstad

Over mij

zou het liefst natuurfotograaf willen zijn

Mijn Motto

'reis en wordt wijs'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

eos 1000D

Laat een reactie achter

5 reactie(s) bij "Woudenbergwild"

 • profile image comment
  Door Fotogravin• geplaatst op 26 Apr 2009 | 09:15:05

  Hallo Benno,
  Welkom op de RR. site
  Je hebt al fraaie foto's staan.
  Jolanda

  Bericht aangepast op 11:11:00
 • profile image comment
  Door Fvanholstein• geplaatst op 03 Mar 2009 | 08:58:06

  Hallo Benno,
  Welkom op de reisreporter site. Veel plezier met het plaatsen van foto's en het beoordelen van andermans foto's.
  Groeten, Floor

  Bericht aangepast op 09:31:59
 • profile image comment
  Door Woudenbergwild• geplaatst op 24 Feb 2009 | 16:08:42

  noord frankrijk tussen de varens

  Bericht aangepast op 09:26:40
 • profile image comment
  Door FOTOREDACTIE• geplaatst op 07 Mar 2011 | 08:10:18

  Beste Benno

  Helaas hebben we je foto 'Waterleven' moeten verwijderen omdat hetzelfde beeld al eerder geplaatst is in 06-03-2011 onder de naam Amfibieen. Dezelfde objecten op een foto zijn alleen toegestaan als de ene foto een significante toegevoegde waarde heeft ten opzichte van de eerder geplaatste foto. Dit betekent dat er iets nieuws te zien moet zijn op de foto (bijvoorbeeld een ander standpunt, een andere pose, gezichtsuitdrukking, andere omgeving), waarbij het beeld feitelijk een ander verhaal vertelt dan de voorgaande foto.

  Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 03:58:48
 • profile image comment
  Door Lvdhoorn• geplaatst op 01 Mar 2009 | 11:05:21

  Hoi Benno,

  Welkom op de site. Ik wil je de tip meegeven om even goed het kopje 'Hoe het werkt?" door te lezen. Het is namelijk niet de bedoeling fotos te plaatsen met toeristen erop of eventueel jezelf.
  Wel kan je deze gebruiken voor je persoonlijke profielfoto. Veel plezier.

  Groetjes,

  Lisette

  Bericht aangepast op 14:26:10

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (70)

'320538' door Woudenbergwild '320538' door Woudenbergwild

BelgiëCharleroi

BelgiëCharleroi

Bloedmooie Papaver

Woudenbergwild

Onderweg naar L,eau D,Heure , langs de snelweg, deze bloedmooie roze-zwarte papaver tevens bestoven door aard- hommels, ik was net op tijd,want het zogenaamde ,, noodweer ,, was al onderweg,dat deze mooie bloem zijn ondergang tegemoet ging, heb ik het gelukkig nog kunnen vastleggen.

'222196' door Woudenbergwild '222196' door Woudenbergwild

Zuid-AfrikaWest Kaap

Zuid-AfrikaWest Kaap

Zwarte hagedis

Woudenbergwild

En ja hoor,een paar kilometer verderop mijn tweede reptiel,als de zon schijnt,en zeker in de zomer,kan het op de rotsen 45 graden zijn,eventjes een warming up en dan op jacht,naar muizen en kevers,en niet te vergeten kleinere hagedissen,ze vreten hun eigen soort op,maar dat is een gewoonte bij hagedissen en slangen.

'165205' door Woudenbergwild '165205' door Woudenbergwild

BelgiëCharleroi

BelgiëCharleroi

Oude eik aan het meer

Woudenbergwild

oude eik op het punt te ontwaken

Community updates

UPDATE: FOTO UPLOADEN WERKT WEER (SOORT VAN)

17-05-2021 Het had wat voeten in de aarde, maar je kunt inmiddels weer foto's uploaden. Let wel: op het moment dat je op 'uploaden' drukt, zie je op dit moment niets gebeuren MAAR de site is wel bezig. Gelieve dus niet opnieuw te klikken, maar heel even geduld te hebben: na zo'n 10 seconden zie je alsnog je foto verschijnen. Uiteraard gaan we dit nog fiksen, maar dat wordt naar alle waarschijnlijkheid morgen en ik wil jullie niet in de kou laten staan. ;-) Heb je een foto 2x geupload? Dan kun je zolang er geen comment is geleverd de tweede foto nog deleten. Zodra alles weer helemaal naar behoren werkt, meld ik me weer!

COMMUNITYLEDEN IN THE SPOTLIGHT

13-05-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 99, met daarin een prachtige selectie communitybeelden. Deze editie vind je de mooiste foto's terug van Corriedewinter, Antwan, Zandkorrel, Mirandanoomen, Esthers, Ameerakker en Wisseschout. Verder trakteren we je op de mooiste verhalen uit onder andere Brazilië, Griekenland, Marokko en Papoea-Nieuw Guinea en geven we volop tips hoe je een wereldreis aanpakt. Veel lees- en kijkplezier alvast! 

COLUMBUS COMMUNITYWEDSTRIJD 2021 IS VAN START

06-05-2021 Met een beetje vertraging is het dan eindelijk zover: we trappen af met de Columbus communitywedstrijd 2021! Sinds maart 2020 leven we in een nieuwe realiteit: een wereld waarin Corona niet alleen het gesprek van de dag is, maar onze levens er ook significant anders uit zijn gaan zien. Wij willen daar graag een tijdsdocument van maken met jullie foto's. Elke maand kunnen jullie foto's uploaden in een specifiek thema: het thema van mei is 'Steden in tijden van corona'. Niet alleen maak je kans op publicatie in Columbus, maar ook op fantastische reizen! Lees alles over de wedstrijd hier

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 19 | Community-toppers


Zonsondergang op de immense zoutvlakte van Danakill. Foto: Dreamer666
1. Topfoto & -tip: Zonsondergang op de immense zoutvlakte van Danakill door Dreamer666
2. Review: n.v.t. (geen nieuwe reviews)
3. Communitylid van de week: Graaf
4. Nieuwkomer: Livali

Doe mee aan onze fotowedstrijden

DE COMMUNITY-WEDSTRIJD IS VAN START!

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom starten we vandaag met een fotowedstrijd, die tot het einde van het jaar zal lopen. Elke maand kunnen jullie binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN WEEKENDJE WEG

Je hoeft niet naar het buitenland te gaan om onvergetelijke reiservaringen te hebben. Waar ga jij in eigen land graag naartoe voor een dagje, weekendje of weekje weg om even te reconnecten met de natuur? Stuur ons een leuke foto van jouw favoriete Nederlandse reistip. Elke maand belonen we de beste tip met een avontuurlijk weekendje weg in Nederland. Deze maand maak je kans op een avontuurlijk weekendje weg + een Natuurhuisje in Drenthe. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik