Woltonjolton

'314077' door Woltonjolton '314077' door Woltonjolton

ChiliAtacama

ChiliAtacama

Atacama bus stop

Woltonjolton

San Pedro de Atacama is gelegen in een van de mooiste landschappen waar ik geweest ben. Rondom deze oase liggen de Valle de la Luna, de Valle de la Muerte en het schitterende Andes gebergte. Niet de naarste plek om je bus te missen..

'311060' door Woltonjolton '311060' door Woltonjolton

AustraliëPerth

AustraliëPerth

Perth sunset

Woltonjolton

Tijdens mijn studie heb ik 8 maanden in Perth, Australie doorgebracht onder het mom van een study exchange. Perth ligt zo in the middle of nowhere dat zelfs in het hart van de stad dit soort zonsondergangen te zien zijn.

'310772' door Woltonjolton '310772' door Woltonjolton

FilipijnenPalawan

FilipijnenPalawan

Coconut beach

Woltonjolton

Bij het dorpje El Nido op het eiland Palawan in het westen van de Filipijnen liggen tientallen eilanden waar van de schitterende zonsondergangen genoten kan worden. Dit was een van de mooiere!

'310676' door Woltonjolton '310676' door Woltonjolton

EgypteRode Zee kust

EgypteRode Zee kust

Desert Disco

Woltonjolton

Tijdens een kleine fotoventure in de buurt van Nuweiba stuitte ik op deze vervallen Disco. Egyptenaren weten wel hoe je een disco aan moet kleden...

'310000' door Woltonjolton '310000' door Woltonjolton

AustraliëSydney

AustraliëSydney

NYE Sydney

Woltonjolton

New Years Eve in Sydney, Australia. Het vuurwerk verlicht duidelijk de skyline van Sydney en de bekende Harbour bridge en het Opera house. Deze foto is gemaakt vanaf het Balls head reserve.

'309774' door Woltonjolton '309774' door Woltonjolton

Nieuw-ZeelandRotorua

Nieuw-ZeelandRotorua

Thermal wonderland

Woltonjolton

In de buurt van Rotorua ligt het Thermal wonderland park. Hier komen alle kleuren en geuren uit de aarde aan bod. Deze foto is gemaakt in de Champagne pools.

'309435' door Woltonjolton '309435' door Woltonjolton

PeruArequipa en Lago Titicaca

PeruArequipa en Lago Titicaca

Shadows of el Misti

Woltonjolton

Tijdens de beklimming van de El Misti vulcano in het zuiden van Peru kwam de zon op van achter de berg. In de schaduw is de perfecte cone vorm te zien van El Misti over Arequipa.

'309277' door Woltonjolton '309277' door Woltonjolton

TsjechiëPraag

TsjechiëPraag

Reflections

Woltonjolton

Tijdens een oud en nieuw bezoek aan Praag viel deze reflectie mij meteen op. Ondanks dat het -12 graden was vond ik Praag een stad waar je uren buiten kan rondbanjeren en overal nieuwe aparte plekjes vinden..

'308314' door Woltonjolton '308314' door Woltonjolton

PeruJungle

PeruJungle

Jungle kid

Woltonjolton

In las Selva van Peru houden mensen zich niet bezig met tv, playstation en dat soort dingen, maar vermaken kinderen zich op een andere manier...

'308313' door Woltonjolton '308313' door Woltonjolton

AustraliëWest Australië

AustraliëWest Australië

Pinnacles

Woltonjolton

Onderweg langs de eindeloze wegen tussen Perth en Exmouth bevindt zich the Pinnacle desert. Deze woestijn kenmerkt zich door de vreemde rots formaties te zien op deze foto. Een prachtige plek!

'307866' door Woltonjolton '307866' door Woltonjolton

BoliviaUyuni

BoliviaUyuni

Laguna colorada

Woltonjolton

Wanneer je van San pedro de atacama richting uyuni, bolivia reist kom je langs vele llamas, vicunas, prachtige meren en vulkanen. Een van de mooiste meren is de laguna colorada.

'307436' door Woltonjolton '307436' door Woltonjolton

EcuadorOriente

EcuadorOriente

Real work

Woltonjolton

Tijdens een trip door de amazone van Ecuador, el oriente, maakte we een stop in een locaal dorpje. Hierin waren locals aan het werk en leefde ze nog hetzelfde als dat 100 jaar geleden het geval was. Deze foto is van een vrouw die aardwortel aan het uitwringen om hiervan vervolgens brood te maken.

'307263' door Woltonjolton '307263' door Woltonjolton

IndonesiëLombok en Gili

IndonesiëLombok en Gili

Gili Sunset

Woltonjolton

Tijdens een prachtige trip door Indonesie was een van de stop de schitterende Gili islands. Hier maakte ik deze foto deze zonsondergang over de vulkaan van Bali.

'306938' door Woltonjolton '306938' door Woltonjolton

ColombiaCaribische kust

ColombiaCaribische kust

Reflections?

Woltonjolton

In het parque nacional tayrona kon ik genieten van de ene na de andere prachtige zonsondergang. Bij een van deze was de oceaan zo vlak dat de reflectie nauwelijks van de echte lucht te onderscheiden was.

'306766' door Woltonjolton '306766' door Woltonjolton

Nieuw-ZeelandMarlborough, Nelson, Kaikoura

Nieuw-ZeelandMarlborough, Nelson, Kaikoura

Kiwi car

Woltonjolton

Het vinden van dit soort dingen is voor mij waar reizen om draait. Deze "oude" bak vond ik tijdens een ritje op weg naar de overtocht naar het noord eiland. Overgroeit en al vroeg hij bijna om een foto. Ik ben benieuwt hoe lang hij hier al ligt?

'306751' door Woltonjolton '306751' door Woltonjolton

FilipijnenPalawan

FilipijnenPalawan

Palawan sunset

Woltonjolton

Deze foto is genomen in het kleine dorpje El Nido op het eiland Palawan. In dit gebied steken de steile rotsen mooi af tegen de prachtig heldere oceaan. Dit is een van de vele schitterende zonsondergangen die ik heb mogen meemaken tijdens mijn aanwezigheid.

'306749' door Woltonjolton '306749' door Woltonjolton

EcuadorOriente

EcuadorOriente

Jungle frog

Woltonjolton

Tijdens een tocht door de amazone van Ecuador sliepen we in houten hutjes op palen. Het wildlife was niet alleen te zien op trips, maar ook in het kamp zelf. Dit kikkertje hield ons 's nachts gezelschap.

'306748' door Woltonjolton '306748' door Woltonjolton

Nieuw-ZeelandMilford Sound

Nieuw-ZeelandMilford Sound

Mystic Milford Sound

Woltonjolton

Toen ik aankwam bij de Milford Sound was er zoveel mist dat er helemaal niets te zien was van de schitterende natuur op deze plek. Enkele minuten later klaarde het in een keer op en verscheen de sound...

'306736' door Woltonjolton '306736' door Woltonjolton

BoliviaPotosi

BoliviaPotosi

Salar de Uyuni

Woltonjolton

Tijdens een trip over de Salar de Uyuni op de hoogvlakte van Bolivia stopten wij op Isla del Pescado. Dit "eiland" staat vol met enorme cactussen. De mooiste stond aan het eind van deze spelonk.

'306563' door Woltonjolton '306563' door Woltonjolton

Cookeilanden

Cookeilanden

Sunset kid

Woltonjolton

Toen ik vanuit mijn hutje de zonsondergang keek op Aitutaki, cook islands kwam dit jongetje langslopen. Ik besloot snel tot fotos over te gaan en koos deze als mijn favoriet.

'305896' door Woltonjolton '305896' door Woltonjolton

BoliviaEl Alto

BoliviaEl Alto

Inca woman on the mov

Woltonjolton

Deze foto is genomen op El alto, de hoogvlakte van Bolivia in de buurt van La Paz. El alto is een arme, drukke en koude locatie en geef van het leven van dit soort bezige inca vrouwtjes op de hoogvlaktes van Bolivia goed weer.

Community updates

BLOGS
20-09-2020 Heb jij de survey al ingevuld? (zie het bericht van 15/9) Zodra we eind van de week alle inzendingen binnen hebben, zullen we nogmaals kijken wat de wensen over de blogs zijn. De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

JOUW MENING TELT!
15-09-2020 Om beter inzicht te krijgen in hoe leden de Columbus Community gebruiken en ervaren, en om de belangrijkste wensen in kaart te brengen, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de Columbus Community Survey. De survey zal ong. 10 minuten in beslag nemen. Doe mee

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Alle landen -en onderliggende bestemmingspagina's hebben inmiddels een totale make-over gekregen. Mocht je tijdens je bezoek tegen fouten aanlopen op de website, laat het ons dan weten via communityhost@columbusmagazine.nl

OPROEP: FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
11-09-2020 Meedoen kan nog t/m 30 september! Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >> 

week 37 | Community toppers

Ongerept Ndutu Foto: Ellen69

1. Topreview: Namibië • Twyfelfontein door Barga
2. Topfoto & tip: Ongerept Ndutu door Ellen69
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: LRison
5. Nieuwkomer: A.debeen

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik