wetraveltogether.nl

profiel wetraveltogether.nl

Naam

Lars & Sandra Groeneweg

Reviews

0

Foto's & tips

3

Blogs

0

Lid sinds

11 June 2017

Favorieten

Fav. land

Griekenland

Fav. stad

Havana

Over mij

Wij zijn Lars & Sandra en we houden ervan om samen de wereld te ontdekken. Ongeveer 2 jaar geleden zijn we voor het eerst buiten Europa op reis geweest en sindsdien willen we alleen maar meer reizen. We doen dit dus ook zoveel mogelijk naast ons werk (onderwijs en IT).

Voor komend jaar hebben we ook weer een aantal reizen in het vooruitzicht, waaronder een trip door Tanzania en Zanzibar. Natuurlijk gaat het daar dit jaar niet bij blijven.

Mijn Motto

'Exploring the world together, dit is eigenlijk alles wat wij willen. De afgelopen jaren hebben we pas een klein stukje gezien van de wereld. Na elke reis zijn we eigenlijk al weer klaar voor de volgende, maar genieten we ook na van alles wat we tijdens de reis hebben gezien.'

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Canon

Model

EOS RP

Overige

Canon 24-240mm

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (3)

'1109299' door wetraveltogether.nl '1109299' door wetraveltogether.nl

NoorwegenHardangervidda NP

NoorwegenHardangervidda NP

Noorwegen in de...win

wetraveltogether.nl

Veel mensen bezoeken Noorwegen in de zomer, maar wist je dat Noorwegen ook prachtig is tijdens de winterperiode? Wij maakten verschillende keren een roadtrip door het land in de winter. Dit is goed te doen, mits je je goed voorbereid (denk bijvoorbeeld aan winterbanden, sneeuwkettingen en warme kleding). Onderweg rijd je door prachtige, witte landschappen waar je stil van wordt. En dat niet alleen, wanneer je door één van de vele tunnels in het land rijdt, kan het landschap zomaar ineens heel anders zijn aan de andere kant van de tunnel. Prachtig mooi dus en echt een aanrader!

'1109303' door wetraveltogether.nl '1109303' door wetraveltogether.nl

NoorwegenFlåm

NoorwegenFlåm

Flåmsbana Noorwegen

wetraveltogether.nl

Bij het stadje Flåm in Noorwegen kun je een heel mooie treinrit maken met de Flåmsbana! Je rijdt door prachtige berglandschappen en fjorden. Onderweg stop je bij een waterval 'Kjosfossen', waar je even de tijd hebt om rond te kijken. Erg leuk om te doen! Tip: Neem 's ochtends één van de eerste treinen, zodat het nog niet druk is.

'1108619' door wetraveltogether.nl '1108619' door wetraveltogether.nl

MaltaMalta

MaltaMalta

The great wall of...M

wetraveltogether.nl

Iets dat je ook echt niet moet overslaan als je in Malta bent, zijn de Victoria Lines. Het deed ons denken aan een kleine versie van de Chinese Muur. Om een stukje over deze muur te lopen. Kan je het beste de auto parkeren bij de kapel die naast de muur staat, de Itria Kapel. Vanaf daar loop je een klein stukje naar rechts en vind je het pad naar de Victoria Lines. De Victoria Lines lopen dwars over het eiland Malta en vormen een verdedigingslinie van ongeveer 12km.