wernerwillems

profiel wernerwillems

Naam

Werner Willems

Reviews

0

Foto's & tips

4

Blogs

0

Lid sinds

01 August 2013

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Chili

Fav. stad

Siena

Over mij

Wij willen graag de wereld zien. Gaan het liefst naar zoveel mogelijk verschillende plekken, al hoewel we soms ook nog weleens terug keren naar plaatsen waar we het fijn hebben gehad. Wij reizen het liefst samen en op eigen gelegenheid. We houden van doorgaan, en vandaar: Gas op de lolly

Mijn Motto

'De wereld zien'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Sony

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (4)

'397312' door wernerwillems '397312' door wernerwillems

ChiliNoord Chili

ChiliNoord Chili

Eindeloos fantastisch

wernerwillems

Noord Chili, nog maar net rijd je het nationaal park Lauca binnen. Na 15 minuutjes rijden voel je je heerlijk. Een eindeloos landschap strekt zich voor je uit. Hier kun je toch de hele dag wel naar kijken.

'397442' door wernerwillems '397442' door wernerwillems

ChiliTorres del Paine NP

ChiliTorres del Paine NP

Vicuñia op de...voorg

wernerwillems

Op weg naar de Torres del Paine vonden wij dit het ultieme plaatje van Chili. Het gevoel van Chili in één beeld gevangen. Op de voorgrond een fotogenieke Vicuñia en op de achtergrond HET park van Chili. Kon wat ons betreft zo op de voorpagina van een magazine.

'481277' door wernerwillems '481277' door wernerwillems

ChiliSantiago

ChiliSantiago

Kom echt in contact..

wernerwillems

Onze reis in Chili eindigde wij in Santiago. Op een van onze laatste avonden wilden wij graag nog even happen en stappen, maar dan niet waar "jan en alleman" naartoe gaat. Tijdens een uitgebreide lunch inclusief Chileense Sauvignon Blanc, kregen we contact met de locals. Hoewel de meeste Chilenen vooral Spaans spreken, spraken deze goed Engels. Het contact en de gesprekken waren aangenaam en zij trakteerden zelfs de wijn ( wat we niet wilden maar ze stonden erop). Uiteindelijk vroegen we naar een goed restaurant en dito uitgaangsgelegenheid. Zij hebben ons de weg gewezen en dachten bij het aanblik van de gevel: is dit wel een restaurant? Gevel zat vol met dichte zwarte luiken, niet uitnodigend. Eenmaal binnen was het een lounge achtiige setting, slechts Chilenen. Nergens een tafeltje over, zo druk. Met een plaatsje aan de bar waarachter de kok zijn super verse visjes bereiden hebben wij onwijs lekker gegeten, nooit eerder ergens op een kaart gezien. De uitgaanstent daarna was ook hartstikke leuk. Dus onze tip: ga om met de locals! ZIJ WETEN ECHT DE WEG.

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ NL EDITIE
10-07-2020 Ben jij een reiziger in hart in nieren en denk je Nederland goed te kennen? Test dan op 16 juli online je Nederlandse reiskennis en neem het live op tegen andere gepassioneerde reizigers uit het hele land. Win fantastische prijzen! Zo doe je mee >

COLUMBUS 15 JAAR
09-06-2020 Sinds 2005 biedt Columbus een tegenantwoord op massatoerisme. Door onvergetelijke reiservaringen met hart voor de lokale cultuur en natuur in kaart te brengen en een eerlijke dialoog aan te gaan over de impact van reizen. Met veel plezier en gepaste trots kijken we deze zomer terug op 15 jaar reisontdekkingen.

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 27 | Community toppers

Ethiopië Bull Jump Ceremonie. Foto: Ameerakker

1. Topreview: Hippo chalet in Namibië door Agrotewal
2. Topfoto & tip: Ethiopië Bull Jump Ceremonie door Ameerakker
3. Topblog: Avontuur in de Okavango Delta door Barga
4. Communitylid van de week: Nick_VL
5. Nieuwkomer: n.v.t.

Doe mee aan onze fotowedstrijd!

Binnenkort volgt er een nieuwe fotowedstrijd.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik