trenard

profiel trenard

Naam

Tessa Renard

Reviews

0

Foto's & tips

4

Blogs

0

Lid sinds

22 July 2015

Favorieten

Fav. land

Italië

Fav. stad

Rome, Bangkok, Londen

Over mij

Ik ben Tessa, 20 jaar en ik studeer diergeneeskunde. Mijn droom is mijn beroep later te kunnen combineren met mijn grootste wens: de hele wereld over reizen. Ook wil ik in mijn leven minimaal de helft van mijn boek, 1000 plekken die je echt gezien moet hebben, bezoeken. Daarbij heb ik ook nog een bucketlist, die op dit moment uit 6 A4'tjes, 76 landen en nog veel meer plekken om ooit aan te doen bestaat.

Ik ben de afgelopen weken naar India & Nepal geweest, een prachtige reis! Hiervan zal ik snel foto's online gaan plaatsen.

Mijn Motto

'Take the road less traveled by'

Over mijn camera

Merk

Sony

Model

HX9V

 

8 reactie(s) bij "trenard"

 • profile image comment

  Thanks Tessa

  Door marcvankessel • geplaatst op 2016-10-15 09:12:44
 • profile image comment

  Ik hoop dat je heel oud mag worden ,anders is het wel haasten als ik al je wensen lees!

  Door AdriaanV • geplaatst op 2016-10-09 09:16:46
 • profile image comment

  Dank voor je leuke reactie op mijn coral grouper foto. een fijn weekend en groetjes Marjo

  Door MaJaTa • geplaatst op 2016-10-09 05:33:48
 • profile image comment

  ik voel me vereerd om na zo een lange tijd nog en reactie te mogen ontvangen dank je, Tessa.

  Door djmeijst • geplaatst op 2016-10-03 20:51:45
 • profile image comment

  Wat leuk dat je fan van me geworden bent. Ik ben zeer vereerd;) Je eerste foto was al een heel bijzondere. Ik ben benieuwd wat je nog meer gaat plaatsen. Groetjes Diana

  Door Dianadm • geplaatst op 2016-06-19 06:34:20
 • profile image comment

  Geen dank Tessa. Ben benieuwd wat je nog meer gaat plaatsen. Groetjes Diana

  Door Dianadm • geplaatst op 2016-04-04 15:00:07
 • profile image comment

  Je hebt nog maar 65 landen te gaan, zo te zien ...;-)

  Door Bowral • geplaatst op 2016-04-04 14:37:26
 • profile image comment

  Een fan erbij, wat leuk! Ik zie dat je zelf nog geen foto's of blogs geplaatst hebt, ga je dat nog wel doen? Ben benieuwd! Fijne dag, Hans

  Door JMoerkens • geplaatst op 2016-02-08 12:05:33

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (4)

'541091' door trenard '541091' door trenard

NepalMount Everest

NepalMount Everest

On top of the world

trenard

Het letterlijke en figuurlijke hoogtepunt van mijn reis in Nepal was de Mount Everest. Helaas kan ik niet zeggen dat ik zo stoer was om hem zelf te beklimmen, maar ik ben er wel met een vliegtuigje overheen gevlogen. Het leek eerst vrij bewolkt, maar langzamerhand begonnen er bergtoppen boven de wolken uit te komen die op deze manier leken op eilandjes in een zee. Vol spanning zat ik te wachten tot de Mount Everest eindelijk in beeld zou komen en toen het moment daar was, was het nog veel indrukwekkender dan gedacht. Ik kan echt aan iedereen aanraden om deze vlucht te maken. Het kost wat, maar je krijgt er ook heel veel voor terug!

'540682' door trenard '540682' door trenard

IndiaKhajuraho

IndiaKhajuraho

Op blote voeten

trenard

Onderweg van Orchha naar Khajuraho kwamen we een groep pelgrims tegen die aan het lopen waren naar Varanasi. Dit deden ze voor Kanwar Mela, een bedevaartstocht voor de aanbidding van Shiva. Ze hadden er al 400 km op zitten en moesten er nog rond de 175. En dat allemaal op blote voeten... De mannen, genaamd Kanvarias, zijn helemaal gekleed in het oranje en dragen op hun schouder een soort bogen, die rijkelijk versierd zijn. Aan het uiteinde van die bogen hangen 2 potjes/flesjes, die ze met water uit de Ganges gaan vullen. Dit water wordt vervolgens in de Shiva tempel in het dorp waar ze vandaan komen, geofferd.

'526744' door trenard '526744' door trenard

ThailandBangkok

ThailandBangkok

De parels tussen de..

trenard

Al weer bijna 3 jaar geleden heb ik een rondreis gemaakt door Thailand. Veel gezien, veel meegemaakt. Fietsen door drukke markten en nauwe straatjes, kanoën op een bamboevlot door de ongerepte natuur, een bezoek aan een olifantenziekenhuis, naar een drijvende markt, snorkelen bij de Phi Phi-eilanden, allemaal waren ze op hun eigen manier leuk, mooi en bijzonder. Er is echter één dag die me het meest bij is gebleven. Nietsvermoedend stapte ik in een bootje; we zouden een tocht gaan maken over de Menam. Al snel hadden we de luxe achter ons gelaten en voeren we een heel andere wereld binnen. Een wereld vol houten hutjes op palen met daken van oude reclameborden, golfplaten en andere materialen die wij als troep beschouwen. Misschien was het het enorme contrast tussen arm en rijk binnen een steenworp afstand, misschien was het de vriendelijkheid van de mensen die allemaal uit hun hutje kwamen om ons te begroeten, misschien was het de enorme varaan die ons na een bocht verraste, misschien was het de armoede die ik zag en de schuld die ik voelde. Het maakte erg veel indruk op me en ik keek mijn ogen uit. Het ironische; toen ik de boot uitstapte, stond ik 5 minuten later weer in een van de duurste winkelgalerijen/hotels van Bangkok.

Ik ben fan van (2)

Community updates

REACTIES, LIKES EN MAILS
14-08-2020 Sinds afgelopen woensdag hebben meerdere Communityleden problemen ondervonden met het plaatsen van reacties of het geven van likes. Inmiddels kunnen er weer reacties en likes geplaatst worden.
De automatische mailtjes met meldingen komen niet meer binnen. Onze webdeveloper is hiervan op de hoogte en probeert dit z.s.m. op te lossen.
Excuses voor het ongemak.

DRONEFOTOWEDSTRIJD
13-08-2020 KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe nu mee via dronewedstrijd.nl 
Bekijk hier alle inzendingen tot nu toe.

FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
07-08-2020 Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >>

week 32 | Community toppers

5000 jaar geleden in Amesbury. Foto: Corriedewinter

1. Topreview: Marker Wadden door Neretslok
2. Topfoto & tip: 5000 jaar geleden in Amesbury door Corriedewinter
3. Topblog: Singapore citytrip door Kburgers1
4. Communitylid van de week: Agrotewal
5. Nieuwkomer: Merelboontje

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

DRONEFOTOWEDSTRIJD
Alle dronefotografen opgelet! KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe mee via dronewedstrijd.nl De wedstrijd loopt t/m 22 augustus. Bekijk hier alle inzendingen tot nu toe.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik