theoss

profiel theoss

Naam

Theo Savelkoels

Reviews

0

Foto's & tips

16

Blogs

0

Lid sinds

19 March 2015

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

5D Mark ll

 

1 reactie(s) bij "theoss"

  • profile image comment

    Had ik toch goed gezien. Moet ik toch ook eens proberen, want deze is best mooi. Heb je gekozen voor dramatic of sinister? Als je trouwens wil reageren op iemands reactie, moet je op de blauw gekleurde profielnaam klikken, dan kom je op de juiste plek voor je reactie. Overigens, veel plezier nog op de site. Gerard

    Door geervannesmeed • geplaatst op 2015-04-30 22:24:14

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (16)

'490111' door theoss '490111' door theoss

PolenWroclaw

PolenWroclaw

Liefdesbrug

theoss

Een van de bekendste liefdesbruggen vind je in Polen. De stalen Most Tumski ligt in het mooiste en oudste gedeelte van Wroclaw, vroeger Breslau, over de Oder-Wiesel. Deze 52 meter lange hangslotenbrug verbindt twee eilandjes, Ostrow Piaskowy en Ostrow Tumski. De Tumski brug dateert uit 1888-89, ontworpen door Alfred von Scholtz, is ongeveer 6,8 meter breed: in de volksmond ‘Brug der verliefden’ genoemd. Als je met de fiets of te voet passeert, betrap je steevast een koppel die net hun hangslot aan het hangen is of dat ritueel achter de rug heeft. En de sleutel ligt al in het water. De honderden diverse sloten tellen en lezen aan de 10 ton wegende eilandbrug is onbegonnen werk. De liefde hangt op en hangt er, letterlijk en figuurlijk, in de lucht.(bron : LECA)

'490051' door theoss '490051' door theoss

PolenWroclaw

PolenWroclaw

Over de kasseien...fi

theoss

Deze Poolse meid neemt met het grootste gemak de kasseien in Wroclaw, waar de helden van de fiets zoveel moeite mee hebben in de vlaamse klassiekers.

'490276' door theoss '490276' door theoss

PolenLodz

PolenLodz

Oud Lodz

theoss

De piotrkowska loopt door het centrum van Lodz en is een winkel-restaurant en terrasjes-rijke straat die al heel mooi opgeknapt is en dus in oude glorie hersteld is met oog voor detail, wat ze doen, doen ze netjes en degelijk. Als je dan een zijstraat of doorgang van de piotrkowska neemt is het een andere wereld, vervallen en vaak onbewoond. Ze hebben nog wat te doen daar, die Polen. Maar eens wordt het "the place to be" daar en betaal je misschien wel een vermogen wat nu allemaal van die bouwvallen zijn.

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ NL EDITIE
10-07-2020 Ben jij een reiziger in hart in nieren en denk je Nederland goed te kennen? Test dan op 16 juli online je Nederlandse reiskennis en neem het live op tegen andere gepassioneerde reizigers uit het hele land. Win fantastische prijzen! Zo doe je mee >

COLUMBUS 15 JAAR
09-06-2020 Sinds 2005 biedt Columbus een tegenantwoord op massatoerisme. Door onvergetelijke reiservaringen met hart voor de lokale cultuur en natuur in kaart te brengen en een eerlijke dialoog aan te gaan over de impact van reizen. Met veel plezier en gepaste trots kijken we deze zomer terug op 15 jaar reisontdekkingen.

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 27 | Community toppers

Ethiopië Bull Jump Ceremonie. Foto: Ameerakker

1. Topreview: Hippo chalet in Namibië door Agrotewal
2. Topfoto & tip: Ethiopië Bull Jump Ceremonie door Ameerakker
3. Topblog: Avontuur in de Okavango Delta door Barga
4. Communitylid van de week: Nick_VL
5. Nieuwkomer: n.v.t.

Doe mee aan onze fotowedstrijd!

Binnenkort volgt er een nieuwe fotowedstrijd.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik