Theogidding

profiel Theogidding

Naam

theo gidding

Reviews

0

Foto's & tips

20

Blogs

0

Lid sinds

04 July 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

Oostenrijk

Fav. stad

geen voorkeur

Over mij

Ben voor mezelf lekker druk bezig.

Mijn Motto

'Heerlijk van al het moois wat de natuur bied genieten.'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Olympus

Model

fe340

Laat een reactie achter

4 reactie(s) bij "Theogidding"

 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 16 Jan 2013 | 18:21:02

  Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD?
  Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld.
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 21:44:43
 • profile image comment
  Door MOgI• geplaatst op 16 Jul 2008 | 12:22:47

  Er is inderdaad veel te genieten in ons eigen land. Maar die foto's staan er ook voldoende tussen hoor ;-). Blijf maar lekker bezig, dan zie ik af en toe ook nog wat foto's van je verschijnen.
  xx

  Bericht aangepast op 07:54:35
 • profile image comment
  Door Janhermens• geplaatst op 08 Jul 2008 | 08:47:37

  Welkom Theo op deze site. Mogen we genieten van veel mooie foto's van jou!
  Groeten Jan en Christien

  Bericht aangepast op 07:32:17
 • profile image comment
  Door Theogidding• geplaatst op 05 Jul 2008 | 13:31:11

  Wandelen in de bergen. oostenrijk, Italie, Duitsland. Dat is het liefst hoe ik mijn vakantie doorbreng. Als er uiteindelijk maar ergens een koud biertje klaarstaat.

  Bericht aangepast op 07:31:48

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (20)

'76427' door Theogidding '76427' door Theogidding

OostenrijkZuid Oostenrijk

OostenrijkZuid Oostenrijk

Wandelen

Theogidding

Blijft mij fascineren.

'81573' door Theogidding '81573' door Theogidding

OostenrijkGraz

OostenrijkGraz

Blijft moi

Theogidding

dit blijft boeien

'76807' door Theogidding '76807' door Theogidding

OostenrijkSalzburg

OostenrijkSalzburg

Ja dat wil wel

Theogidding

Hier hadden we een uitstapje.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 02 | Community-toppers

Ontvangstcomité - Dreamer666

Genieten van de zonsondergang. Foto: MarleenvM

1. Topfoto & -tip: Genieten van de zonsondergang door MarleenvM
2. Review: Bilbao, Spanje door Saskiahamminga
3. Communitylid van de week: Elleke
4. Nieuwkomer: StefaNiels on the road

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik