synonym

profiel synonym

Naam

Anne Markerink

Reviews

0

Foto's & tips

18

Blogs

0

Lid sinds

09 April 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Egypte

Fav. stad

New York

Over mij

Ik ben Anne en 24 jaar oud. Ik ben nog een onervaren reizigster met een héél lang reisverlanglijstje. Van Marokko tot Indonesië en van Nieuw-Zeeland tot Venezuela: ik wil het allemaal heel graag ooit eens zien.

Momenteel zit ik voor een jaar in de Verenigde Staten en hier geniet ik natuurlijk ontzettend van. Wie zou dat niet doen, met New York om de hoek?

Mijn Motto

'"Go as far as you can see, and when you get there you'll see further" (Perzisch gezegde) '

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

400D

Overige

Olympus D425, Olympus SP-500uz

 

7 reactie(s) bij "synonym"

 • profile image comment

  Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD? Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld. Groetjes Wouter

  Door woutercello • geplaatst op 2013-01-15 18:11:02
 • profile image comment

  Hoi Anne, Dat is een heerlijk vooruitzicht, een jaar naar the States! Waar ga je heen en ga je als aupair of studie? Geniet ervan en we zijn benieuwd naar de foto's en verhalen! Bedankt nog voor je reactie bij mijn Amish-foto! Groetjes, Mathilda

  Door Mathilda • geplaatst op 2009-06-02 17:10:10
 • profile image comment

  Anne, Birma mot je zeker doen, heel bijzonder,en zooo vriendelijk, ben in veel landen geweest maar hier was het wel heeel vriendelijk. Ook bij jou zie ik dat er nog heel veel krenten in de pap zitten, veel reisplezier!

  Door woutervelthuis • geplaatst op 2008-12-17 21:02:56
 • profile image comment

  Hoi Anne, het is ECHT hoor :-) , ga ook gauw naar Birma :-)

  Door woutervelthuis • geplaatst op 2008-12-17 19:04:59
 • profile image comment

  Dag Anne, Heel erg bedankt voor je aardige felicitatieberichtje! Ik blijf gewoon doorgaan met plaatsen van foto's. Jij toch ook ...? Paul

  Door Bowral • geplaatst op 2008-11-11 21:31:36
 • profile image comment

  Hoi Anne, Graag gedaan. Zoveel tips staan hier niet over Anhem, terwijl de stad best wat toerisme verdient. Ik zie dat je nog niet veel gereisd hebt, maar wel al een lijst hebt. Mooi! Ik ben rond mijn 20e begonnen met backpacken, dus je hebt nog jaren te gaan. Maar in vergelijking met mezelf, toen ik nog begin 20 was en op kamers woonde, heb jij wel weer een spiegelreflex ;-) Groetjes, Sheila

  Door scubasheila • geplaatst op 2008-07-24 17:30:18
 • profile image comment

  Beste Reisreporter, Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters. Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters! Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina. Veel plezier met reageren! Webmaster Reisreporter

  Door Saphira • geplaatst op 2008-06-03 14:50:07

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (18)

'196843' door synonym '196843' door synonym

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

Rainy New York

synonym

Vanuit de bus een regenachtig New York. Maar ook al komt de regen met bakken uit de lucht vallen, de stad blijft geweldig en bruisend en levend.

'55078' door synonym '55078' door synonym

GriekenlandZakynthos

GriekenlandZakynthos

Zonnebaden

synonym

Zelfs de katten op Zakynthos schijnen van de zon te houden. (Olympus SP-500UZ)

'53426' door synonym '53426' door synonym

EgypteCairo

EgypteCairo

Middeleeuwen

synonym

Als je door de straatjes van de Islamitische wijk in Caïro loopt, heb je een beetje het gevoel in de middeleeuwen te zijn beland: kleine steegjes en straatjes, werkplaatsen en heel veel rommel overal. De toeterende auto's herinneren je er alleen aan dat het de 21e eeuw is. (Olympus D-425)

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ: SPEEL LIVE MEE EN VAL IN DE PRIJZEN!
25-05-2020 Om de nieuwe werkelijkheid waarin we met z’n allen leven een klein beetje draaglijker te maken organiseren wij op 1 juni de Grote Columbus Travel Quiz 2020. In tweehonderd vragen reizen we de wereld rond. Reis je mee?

CORONAVIRUS
23-03-2020 Als reizigers in hart en nieren worden we allemaal zwaar op de proef gesteld door het coronavirus (COVID-19). Vakantieplannen worden afgeblazen, dromen uitgesteld. Namens het volledige Columbus-team willen wij jou en je dierbaren de komende tijd veel sterkte toewensen!

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 21 | Community toppers

Black Death. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Agadir van Ait Kine, Marokko door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Black Death door Dreamer666
3. Topblog: Pats! door Doppie
4. Communitylid van de week: Jomo01
5. Nieuwkomer: DeReisdame

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

FOTOWEDSTRIJD: op ontdekking in Nederland
Waar haal jij een ‘frisse neus’? Laat ons zien welke bijzondere plek jij bij jou om de hoek hebt (her)ontdekt tijdens de coronacrisis. Wij zijn benieuwd naar de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa.
Doe mee

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je wat inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik