suzandre

profiel suzandre

Naam

Suzanne Degen

Reviews

0

Foto's & tips

4

Blogs

1

Lid sinds

13 december 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Nieuw-Zeeland

Fav. stad

Rome

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Sony

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (4)

'474587' door suzandre '474587' door suzandre

AustraliëTasmanië

AustraliëTasmanië

Must do!

suzandre

Bij het plannen van onze rondreis door Australië werd Tasmanië ons door reisagenten afgeraden vanwege reistijd, luchthavenbeslommeringen en weinig te doen. Wat zijn wij blij dat we die adviezen in de wind hebben geslagen. Hobart is een ideale stad om tijd door te brengen met goed eten en leuke ateliers. De natuur op Tasmanië is overweldigend; meters hoge bomen afgewisseld met valleien waar de ene fruitgaard de andere afwisselt. In de verschillende parken zijn veel wandelmogelijkheden voor alle niveaus, maar alle even mooi. De geschiedenis van Australië als gevangeneneiland tekent zich in Port Arthur maar ook bij Strahan mooi af tegen de achtergrond van de zee.

'474599' door suzandre '474599' door suzandre

Nieuw-ZeelandDunedin omgeving

Nieuw-ZeelandDunedin omgeving

Fotocursus op Otago..

suzandre

Als je bij Dunedin de Otago Peninsula oprijdt, zijn er verschillende leuke accomodaties te vinden. Wij hebben erg genoten bij Robert & Christine Brown. Robert Brown is fotograaf en documentairemaker voor verschillende wildlifezenders. Je kunt met hem de kneepjes van het vak leren op peninsula. Let wel op, het is geen les van A tot Z, maar het zijn echt tips en trucs. Bovendien heeft hij overal toegang en kom je op die manier op zulke mooie plekken waar je anders nooit gekomen zou zijn. Tijdens de cursusdag wordt er een geweldige picknick gehouden met allerhande, door Christine vers gemaakte, lekkernijen. Als je van natuur en fotografie houdt, is zo'n dag meer dan de moeite waard.

'474601' door suzandre '474601' door suzandre

Nieuw-ZeelandFiordland

Nieuw-ZeelandFiordland

Naar de bios!

suzandre

Als je in Te Anau bent is het een aanrader, zelfs als het mooi weer is, om de film Ata Whenua (shadowland) te gaan bekijken in de plaatselijke ieniemienie bioscoop. Het is een film over Fiordland met adembenemende muziek en overweldigende beelden. Je wordt er echt heen gezogen. De film duurt maar een half uur dus kost ook niet zo veel tijd als je maar weinig tijd zou hebben. Het Sandfly café ernaast is een perfecte plek voor loungen, lekkere sandwiches maar bovenal super koffie!

Laatste blogs (1)