studiorooijaal

profiel studiorooijaal

Naam

Reviews

0

Foto's & tips

7

Blogs

0

Lid sinds

08 December 2013

 

2 reactie(s) bij "studiorooijaal"

  • profile image comment

    Welkom op reisreporter Studio Roijaal. Ha ik zie dat de tip om niet te veel foto's achterelkaar te plaatsen je al is gegeven. Want het is jammer dat je foto's vanavond allemaal ook in 1x naar de 2e pagina verhuizen en dan worden ze minder gezien. Misschien dat je je de profielpagina verder kunt invullen, dan weten we ook meer wie er achter Studio Roijaal verscholen gaat. Veel plezier hier. Groet Jantine.

    Door Jan10e • geplaatst op 2013-12-09 12:10:43
  • profile image comment

    Hallo nieuwe RR. Je bent als een komeet uit de startblokken geschoten:-) Kleine tip: plaats er niet te veel Tegelijk. Overdaad schaadt en gaat ten koste van je waarderingen. 2 à 3 per dag verspreid. Werkt veel beter. Succes en veel plezier verder hier.

    Door ceesie • geplaatst op 2013-12-09 11:54:48

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (7)

'414976' door studiorooijaal '414976' door studiorooijaal

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

Central Park

studiorooijaal

Het park werd ontworpen door Frederick Law Olmsted en Calvert Vaux, die later het Prospect Park in Brooklyn ontwierp. Hoewel vele delen van het park natuurlijk lijken is het volledig door mensenhanden aangelegd. Het bevat verschillende ontworpen meren, een uitgebreid net wandelpaden, twee ijsschaatsbanen, een roeivijver, een dierenbegraafplaats, open grasgebieden die zowel voor de beoefening van verschillende sporten of als ligweiden benut

'414977' door studiorooijaal '414977' door studiorooijaal

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

Wall street

studiorooijaal

Wall Street werd oorspronkelijk 'De Waal Straat' of 'Wal Straat' genoemd. Er zijn twee verklaringen voor de naam. De meest gangbare verklaring is dat Wall Street genoemd was naar de wal die de Nederlanders bouwden om niet alleen de indianen, maar ook de Engelsen en de Fransen, buiten de Nederlandse vestigingsplaats te houden, zo'n straat werd vaak walstraat genoemd. Dezelfde straat werd ten tijde van Peter Stuyvesant, die de wal aanmerkelijk liet verbeteren, 'Het Cingle' genoemd.

'414970' door studiorooijaal '414970' door studiorooijaal

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

St. Patrick's...Cathe

studiorooijaal

St. Patrick's Cathedral staat aan Fifth Avenue ter hoogte van de 50th Street van Manhattan in New York City, bereikbaar vanaf metro-station Rockefeller Center. Deze rooms-katholieke kathedraal behoort tot de grootste ter wereld.

Mijn fans (1)