sschrijvers

profiel sschrijvers

Naam

saskia schrijvers

Reviews

0

Foto's & tips

17

Blogs

0

Lid sinds

20 September 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

India

Fav. stad

Varanasi

Mijn Motto

'zien beleven en deelnemen'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D90

Overige

Nikkor 18-200 lens

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (17)

'229727' door sschrijvers '229727' door sschrijvers

LaosVientate omgeving

LaosVientate omgeving

Be patience

sschrijvers

Be patience Je denkt misschien dat de titel gaat over de visser, maar niets is minder waar,.. Om het vissersnet in een mooie vorm vast te kunnen leggen was wat geduld nodig! De foto is gemaakt in Vang vieng, een gek dorp dat overgenomen is door jonge dronken touristen die tuben. Zonder daarbij Respect te hebben voor cultuur of natuur.

'230070' door sschrijvers '230070' door sschrijvers

IndiaRajasthan

IndiaRajasthan

Close-up promise

sschrijvers

Close-up promise Deze foto is gemaakt in een dorpje in rajasthan India.Piep klein en veel touristen komen er denk ik niet. Het was zeker een van de mooiste plaatsen die we gezien hebben omdat je dichter bij het echte leven staat ook al blijf je tourist.

'474054' door sschrijvers '474054' door sschrijvers

IndiaVaranasi

IndiaVaranasi

Varanasi hotel

sschrijvers

A Palace on the River, Rashmi Guest House Varanasi http://www.palaceonriver.com/load.htm Dit hotel ligt tussen Dasaswamedh Ghat en Man mandir ghat. Eigenlijk precies waar je wil zitten. Er zijn meerdere kamers met uitzicht op de Ganga. Het hotel heeft een restaurant dat helemaal geweldig is. super lekker eten en natuurlijk niet duur. Na uren rondkijken in deze plaats is het een heerlijke plek om alle indrukken even te verwerken en vervolgens weer zo de trap af te lopen en midden in Varanasi te staan oog in oog met de Ganga. Wat vooral mooi is aan deze locatie is dat je midden in de ervaring zit. 's ochtends zijn er prachtige ceremonies, bij de eerste klanken rol je je bed uit en ga je gewoon rustig op de trappen zitten, terwijl iedereen zich staat te wassen en offers brengt kan je heerlijk zelf wakker worden. Als het licht op zijn mooist is ben je zelf net wakker en geacclimatiseerd! hihi Als je een beetje subtiel bent schiet je de prachtigste foto's en vinden de mensen het nog leuk ook. Daarna even heerlijk ontbijten en weer de straat op! Juist als je al iets langer op een plekje rustig zit te kijken (op de lagere treden kan je beter je slippers uit doen) Als je je een beetje aanpast vinden mensen het prima als je foto's neemt. Als je alleen even je foto komt halen met je 300 lens en met slippers aan de trappen af loopt richting de Ganga. Dan vinden mensen het minder.

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ: SPEEL LIVE MEE EN VAL IN DE PRIJZEN!
25-05-2020 Om de nieuwe werkelijkheid waarin we met z’n allen leven een klein beetje draaglijker te maken organiseren wij op 1 juni de Grote Columbus Travel Quiz 2020. In tweehonderd vragen reizen we de wereld rond. Reis je mee?

CORONAVIRUS
23-03-2020 Als reizigers in hart en nieren worden we allemaal zwaar op de proef gesteld door het coronavirus (COVID-19). Vakantieplannen worden afgeblazen, dromen uitgesteld. Namens het volledige Columbus-team willen wij jou en je dierbaren de komende tijd veel sterkte toewensen!

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 20 | Community toppers

Toppers van week 21 zullen op 27/5 bekend worden gemaakt.

Geel en oranje. Foto: Travelbag

1. Topreview: Telegraph Cove, Canada door Saskiahamminga
2. Topfoto & tip: Geel en oranje door Travelbag
3. Topblog: Viermaal scheepsrecht door Wisseschout
4. Communitylid van de week: Bowral
5. Nieuwkomer: Puck Roodenburg

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

FOTOWEDSTRIJD: op ontdekking in Nederland
Waar haal jij een ‘frisse neus’? Laat ons zien welke bijzondere plek jij bij jou om de hoek hebt (her)ontdekt tijdens de coronacrisis. Wij zijn benieuwd naar de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa.
Doe mee

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je wat inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik