Sophievanaubel

'324222' door Sophievanaubel '324222' door Sophievanaubel

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

Spelen in de fontein

Sophievanaubel

Een super warme zomer in New York. Iedereen zoekt op zijn manier verfrissing. Ik vind het leuk dat je zowel kinderen als volwassen op dezelfde plek samen ziet genieten.

'324219' door Sophievanaubel '324219' door Sophievanaubel

RwandaGitarama

RwandaGitarama

Goed opletten

Sophievanaubel

Deze foto is ook genomen tijdens een bezoek aan een verwoest school vanwege hevig onweer. Bepaalde leslokalen waren volledig verwoest en daarom werd er indien het weer het toeliet buiten les gegeven.

'324218' door Sophievanaubel '324218' door Sophievanaubel

RwandaGitarama

RwandaGitarama

Plezier maken tijdens

Sophievanaubel

Deze school werd tijdens een onweersnacht erg beschadigd. We kwamen een kijkje nemen naar de schade en ontmoetten deze kinderen tijdens hun les. Je ziet het niet op deze foto, maar het dak van het leslokaal was er volledig af. Toch heel mooi om te zien dat de kinderen nog plezier maken en leergierig zijn.

'324217' door Sophievanaubel '324217' door Sophievanaubel

RwandaGitarama

RwandaGitarama

Tomaten plukken

Sophievanaubel

Tijdens een van onze tochten kwamen we deze jongetjes tegen. Nog zo jong, maar heel stoer om goed mee te helpen. Ik vond het erg boeiend om hen te observeren omdat ze volwassen overkwamen, maar toch ook heel nieuwsgierig waren en hunkerden naar wat aandacht.

'324213' door Sophievanaubel '324213' door Sophievanaubel

RwandaOost Rwanda

RwandaOost Rwanda

Onderweg

Sophievanaubel

Wekelijks bezochten we verschillende scholen en medische centra doorheen heel het land. Eenmaal onderweg reden we door allerlei kleine dorpjes, zagen we lokalen en ook deze man die even op adem kwam na een heuse fietstocht.

'324210' door Sophievanaubel '324210' door Sophievanaubel

ThailandKo Samui

ThailandKo Samui

Op weg naar Koh Samui

Sophievanaubel

Onderweg naar Koh Samui. De trip erheen was op zich al een belevenis. Na 3 weken vrijwilligerswerk achter de rug te hebben had ik enorm veel zin om te relaxen op een eiland. Op de boot naar Koh Samui kwam ik ook leuke mensen tegen om een babbeltje te doen. Op een gegeven moment werd de lucht donker, zoals op de foto, en begon het enorm te onweren.

'324187' door Sophievanaubel '324187' door Sophievanaubel

ArgentiniëNoordwest Argentinie

ArgentiniëNoordwest Argentinie

Verkoopster op markt

Sophievanaubel

Tijdens onze trip door Argentinië en Bolivië bezochten we een aantal kleine marktjes. Dit was tijdens een bezoek aan een markt nadat we de zeven-kleurige bergen gezien hadden.

'324185' door Sophievanaubel '324185' door Sophievanaubel

ArgentiniëBuenos Aires

ArgentiniëBuenos Aires

Uitzicht over Buenos.

Sophievanaubel

Tijdens de eerste dag in Buenos Aires gingen we wandelen in een soort van bos/park net iets buiten de stad. Het was fijn om na een lange rit meteen een beetje natuur op te snuiven in een toch drukke stadsomgeving.

'323582' door Sophievanaubel '323582' door Sophievanaubel

ArgentiniëIguazu watervallen

ArgentiniëIguazu watervallen

Foz de Iguacu

Sophievanaubel

Een bezoek aan een zeer fascinerende plaats met mooie uitzichten en interessante vegetatie. De kleuren van het water en het gras vind ik erg mooi, het geeft een puur gevoel. Ook de tegenstelling in het water - rust en een krachtige val - zijn schitterend.

'323581' door Sophievanaubel '323581' door Sophievanaubel

Verenigde StatenMiami

Verenigde StatenMiami

Zonsondergang @ Key..

Sophievanaubel

Na een fantastische road trip van een paar uur over de snelweg omgeven met water van Miami naar Key West werden we getrakteerd op deze kleurrijke zondsondergang.

'323378' door Sophievanaubel '323378' door Sophievanaubel

BoliviaPotosi

BoliviaPotosi

Kudde Llama'smet...he

Sophievanaubel

Tijdens onze vierdaagse trip door de zoute-vlakte van Bolivia kwamen we deze kudde tegen. Ik vind het echt prachtige beesten - ze stralen een zekere trotsheid uit. De rode lintjes aan hun oren helpen de herders een onderscheid te maken tussen de oudere en nieuwe llama's.

'323369' door Sophievanaubel '323369' door Sophievanaubel

RwandaOost Rwanda

RwandaOost Rwanda

WC op school

Sophievanaubel

Een bezoekje aan de wc tijdens een bezoek aan een school in Oost Rwanda. De verschillende elementen in de foto's - infrastructuur en bananen - zijn voor mij erg herkenbaar voor de regio.

'323363' door Sophievanaubel '323363' door Sophievanaubel

RwandaKigali omgeving

RwandaKigali omgeving

Nieuwsgierig naar de.

Sophievanaubel

Tijdens mijn stage bij UN World Food Program in Rwanda, bezochten we een aantal scholen. De kinderen waren altijd erg nieuwsgierig naar de camera en gefascineerd om hun eigen foto te zien.

Community updates

JOUW MENING TELT!
15-09-2020 Om beter inzicht te krijgen in hoe leden de Columbus Community gebruiken en ervaren, en om de belangrijkste wensen in kaart te brengen, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de Columbus Community Survey. De survey zal ong. 10 minuten in beslag nemen. Doe mee

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Alle landen -en onderliggende bestemmingspagina's hebben inmiddels een totale make-over gekregen. Mocht je tijdens je bezoek tegen fouten aanlopen op de website, laat het ons dan weten via communityhost@columbusmagazine.nl

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Er besloten om binnenkort het onderdeel  'Blogs' niet meer mogelijk te maken, omdat helaas de afgelopen jaren, er wekelijks te weinig nieuwe blogs worden gedeeld. De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

OPROEP: FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
11-09-2020 Meedoen kan nog t/m 30 september! Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >> 

week 36 | Community toppers

De toppers van week 37 zullen dit weekend bekend worden gemaakt.

Fjadrárgljúfur kloof. Foto: Wkerkhof

1. Topreview: Sofia, Bulgarije door Agrotewal
2. Topfoto & tip: Fjadrárgljúfur kloof door Wkerkhof
3. Topblog: Into The Wild ... door Nick_VL
4. Communitylid van de week: Kburgers1
5. Nieuwkomer: SerenavanBeek

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik