soomers

profiel soomers

Naam

Edwin de Jong

Reviews

0

Foto's & tips

5

Blogs

0

Lid sinds

18 January 2010

 

4 reactie(s) bij "soomers"

 • profile image comment

  Wow! Ik zie dat je al heel wast prachtige reizen hebt gemaakt! Ik zou dus graag weten wat je 3 mooiste reizen zijn! Kan je ze mij doorsturen? Groetjes Wouter

  Door woutercello • geplaatst op 2012-05-01 09:32:27
 • profile image comment

  Hallo Edwin, wat heerlijk dat je naar Laos gaat! Echt een hoogtepunt in Azie! Ga je ook een rondreis maken? Het pontje wijst zich inderdaad vanzelf. Er is er maar één. Wij zijn toen door het dorpje gelopen (als ik me goed herinner meerr naar rechts van het pontje) we hebben daar een oude tempel bezocht, erg mooi. Vervolgens hebben we een bootje terug genomen. Eerst een stukje lopen over een smal houten bruggetje. Daar heb ik de foto gemaakt van de monniken achter elkaar op een rijtje. Naar mijn idee mijn mooiste Laos foto. Heb je hem gezien op Columbus? Groet en een geweldige tijd in Laos.

  Door marianneV • geplaatst op 2011-02-23 15:14:40
 • profile image comment

  Hoi, bedankt voor je reactie, over het Naga hill resort kan ik niet zeggen of het wat is voor jullie dochter, omdat ik niet weet waar ze van houdt. Het is echt een top plek met een heerlijk zwembad en geweldig eten. Het is wel heel rustig dus met name geschikt om te relaxen. Het ligt ongeveer 10 minuten ( met tuk tuk) van Chang Rai. Chang Rai is niet echt geweldig, maar een goede doortrek plaats om de golden triangle te bezoeken met wat stops onderweg ( hebben wij met een auto en chauffeur gedaan) of om over te steken naar Laos.. Maar nogmaals het is een heerlijke plek om even bij te komen, lekker te lezen, of uitstapjes te maken. Ik weet niet of je hier wat aan hebt, maar mocht je nog meer vragen hebben hoor ik het graag, groetjes, Monic

  Door Monic • geplaatst op 2011-02-22 19:34:04
 • profile image comment

  Hoi! Volgens mij heeft Steve geen pagina op internet....!

  Door SuzanneGeudeke • geplaatst op 2010-08-31 15:00:29

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (5)

'302020' door soomers '302020' door soomers

VietnamZuid Vietnam

VietnamZuid Vietnam

De fruitmarkt van Phu

soomers

Deze foto schoot ik tijdens een bezoek aan de plaatselijke markt van het eiland Phu Quoc in het zuiden van Vietnam. Zelden zag ik zo'n drukte op een markt. De scooters rijden dwars door alle lopende bezoekers

'302100' door soomers '302100' door soomers

ThailandOostkust Thailand

ThailandOostkust Thailand

De ondergaande zon...

soomers

Dit is een foto die ik heb gemaakt in Thailand op het eiland Koh Chang. Bij thuiskomst had ik pas door dat die grappige ring om de zon zat. Een gelukje

'302173' door soomers '302173' door soomers

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Een duikende Southern

soomers

Tijdens ons bezoek aan Zuid Afrika hebben we vanuit Hermanus een tocht gemaakt met rederij Ivanhoe. We hadden erg veel geluk, het had wat weg van de landingsbaan van Schiphol. Deze moeder kwam naast de boot liggen met haar kalf. Toen het kalf onder water dook, keek de moeder ons nog even aan en dook toen zeer gracieus haar kalf achterna. Het bleef even stil aan boord.

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ: SPEEL LIVE MEE EN VAL IN DE PRIJZEN!
25-05-2020 Om de nieuwe werkelijkheid waarin we met z’n allen leven een klein beetje draaglijker te maken organiseren wij op 1 juni de Grote Columbus Travel Quiz 2020. In tweehonderd vragen reizen we de wereld rond. Reis je mee?

CORONAVIRUS
23-03-2020 Als reizigers in hart en nieren worden we allemaal zwaar op de proef gesteld door het coronavirus (COVID-19). Vakantieplannen worden afgeblazen, dromen uitgesteld. Namens het volledige Columbus-team willen wij jou en je dierbaren de komende tijd veel sterkte toewensen!

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 20 | Community toppers

Geel en oranje. Foto: Travelbag

1. Topreview: Telegraph Cove, Canada door Saskiahamminga
2. Topfoto & tip: Geel en oranje door Travelbag
3. Topblog: Viermaal scheepsrecht door Wisseschout
4. Communitylid van de week: Bowral
5. Nieuwkomer: Puck Roodenburg

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

FOTOWEDSTRIJD: op ontdekking in Nederland
Waar haal jij een ‘frisse neus’? Laat ons zien welke bijzondere plek jij bij jou om de hoek hebt (her)ontdekt tijdens de coronacrisis. Wij zijn benieuwd naar de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa.
Doe mee

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je wat inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik