smerelt

profiel smerelt

Naam

merelt Stapel

Reviews

0

Foto's & tips

7

Blogs

0

Lid sinds

22 July 2014

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Over mij

Mijn vriend en ik zijn op een lange reis. Waar de reis allemaal heen zal gaan is voor ons ook nog een verrassing. Sinds deze trip zijn ook wij ons een beetje gaan verdiepen in fotografie. Echter moeten wij nog een hoop leren.

Mijn Motto

'BELEEF het ook even zonder camera en sta stil bij wat je nu daadwerkelijk ziet. GENIET van het moment!'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Panasonic

Model

Lumix

 

2 reactie(s) bij "smerelt"

  • profile image comment

    Proficiat met je Toptip van de week. Grt Johan

    Door jomo01 • geplaatst op 2014-08-05 07:48:11
  • profile image comment

    You did it, je tip krijgt nu de aandacht die het verdient.

    Door TravelGoom • geplaatst op 2014-08-01 11:40:28

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (7)

'442224' door smerelt '442224' door smerelt

FilipijnenBoracay

FilipijnenBoracay

Red Pirates zeilboot

smerelt

Boracay eiland is een zeer toeristisch eiland, waar veelal Aziatische toeristen te vinden zijn. Desondanks zeer zeker de moeite waard om een paar dagen te ontspannen. Het spier witte fijne strand wordt verdeeld in 3 stations. Waarbij station 3 de rustigste is. Hier is deze foto dan ook gemaakt. Er staat veel wind en is dan ook ideaal voor een zeiltocht. Deze zeilboot 'red pirates' is onderdeel van de gelijknamige bar vanwaaruit de tocht wordt georganiseerd.

'482346' door smerelt '482346' door smerelt

FilipijnenBoracay

FilipijnenBoracay

Boracay budget

smerelt

Borcay is misschien wel het eiland met het mooiste strand van Zuid oost Azie. Echter staat het er niet om bekend een goedkope bestemming te zijn. Hierdoor wijken velen budget reizigers uit naar andere bestemmingen. Maar het kan zeker wel met een budget bezocht worden. Sowieso wordt de Filipijnen vaak overgeslagen door backpackers in Zuid Oost Azie, wat echt onbegrijpelijk is, aangezien het zoveel te bieden heeft. Ik zal hier een aantal tips geven zodat ook Boracay met een budget bezocht kan worden. 1. Vlieg met een budget maatschappij (Airasia,Cebu air etc.) vanaf Kuala Lumpur of Singapore (boek losse tickets vanuit Nederland gebruik hiervoor Skyscanner. Maar kijk ook op de website van de budget airlines, deze worden niet altijd opgenomen bij skyscanner) 2. Ontwijk het hoogseizoen en ga tussen Juni en November. Het is dan wel regenseizoen, maar het weer is sowieso onvoorspelbaar. Zeker begin Juni is de kans op regen kleiner. 3. Verblijf voor een langere tijd. Op deze manier kan je een goede deal sluiten met het hotel. Vooral maanddeals zijn zeer goed te doen, maar ook weekdeals maken het verblijf betaalbaar. (Er zijn een aantal hostels te vinden echter prijs/kwaliteit verhouding niet erg goed, zeer afhankelijk van wat je wilt) 4. Boracay is verdeeld in Stations. Station 3 is het goedkoopst, ook het rustigst en meest ontspannen (eigenlijk het fijnst). Het is heel makkelijk om op andere plekken op het eiland te komen, je kan lopen (heerlijk) of de tricycle nemen (gedeelde 10 peso). Loop via het strand, bij station 3 de zijstraat in (langs treehouse), en daar zijn velen accommodaties te vinden. Vraag ook gewoon rond, maar ga altijd eerst kijken en vraag wat inclusief is(elektriciteit exclusief is vaak niet een goede deal). 5. Eten. Kijk naar smoke resto (2 locaties) en Talipapa, hier kan je zelf vis kopen en gebruik maken van de cookingservice. Niet alleen goedkoop, ook lekker. 6. Happy hours, ook weer station 3. Zelfs tot 22.00 uur. Als je vragen hebt stuur mij gerust een berichtje, misschien dat ik je verder kan helpen!

'443477' door smerelt '443477' door smerelt

TanzaniaSerengeti

TanzaniaSerengeti

Poserende leeuwin...s

smerelt

Deze leeuwen lagen lekker te poezen op deze kopjes rotsen in de Serengeti toe wij voorbij kwamen. Als extra verrassing ging deze diva leeuwin prachtig voor ons poseren.

Community updates

COLUMBUS 15 JAAR
09-06-2020 Sinds 2005 biedt Columbus een tegenantwoord op massatoerisme. Door onvergetelijke reiservaringen met hart voor de lokale cultuur en natuur in kaart te brengen en een eerlijke dialoog aan te gaan over de impact van reizen. Met veel plezier en gepaste trots kijken we deze zomer terug op 15 jaar reisontdekkingen.

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 26 | Community toppers

Slaapplaats in Dallol. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Openluchtmuseum in Rusland door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Slaapplaats in Dallol door Dreamer666
3. Topblog: Een avond op de Noordpier door TravelGoom
4. Communitylid van de week: Ellen69
5. Nieuwkomer: n.v.t.

week 25 | Community toppers

Ethiopië Mursi. Foto: Ameerakker

1. Topreview: Agadir van ait kine, Marokko door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Ethiopië Mursi door Ameerakker
3. Topblog: Verloren in zand door Agrotewal
4. Communitylid van de week: E.J.
5. Nieuwkomer: Annaspets62

Doe mee aan onze fotowedstrijd!

FOTOWEDSTRIJD: Culinair
Vreemde gerechtjes proeven, aparte drankjes proberen, nieuwe smaken en geuren ontdekken: het hoort er allemaal bij op reis. Deel nu je culinaire reisfoto's met ons en maak kans op publicatie in Columbus Travel én extra profielpunten.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik