sisc

profiel sisc

Naam

S Jan

Reviews

0

Foto's & tips

25

Blogs

0

Lid sinds

29 November 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Peru

Fav. stad

Barcelona

Mijn Motto

'GENIETEN!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

 

3 reactie(s) bij "sisc"

 • profile image comment

  Indrukwekkend! Ik zie dat je al heel wat landen hebt bezocht en je al heel wat uiteenlopende bestemmingen bezocht hebt! Daarom had ik graag je top 10 van landen gekregen! Kan je me deze doorsturen? Groetjes Wouter

  Door woutercello • geplaatst op 2012-04-24 15:55:11
 • profile image comment

  Hallo Simone, Mijn naam is Tjam en ik ben vierdejaars HBO-student Communicatie aan de Christelijke Hogeschool Ede. Ik zie dat je in Afrika (o.a. Mozambique) geweest bent. Voor mijn afstudeeronderzoek wil ik je graag interviewen. Ik wil je enkele vragen stellen over jouw reizen naar Afrika. Zou ik jouw e-mail kunnen krijgen, zodat ik contact met je op kan nemen? Alvast bedankt voor je medewerking. Groeten, Tjam.

  Door CHE-student • geplaatst op 2011-10-03 11:13:07
 • profile image comment

  Hoi Simone, leuk je hier weer te ontmoeten op deze site, ik was één van je medereizigers van de Eclipsreis naar Libie. Een reis die toch één van de hoogtepunten is van wat ik tot nu toe heb gezien. Ik zie dat je alweer mooie reizen hebt gemaakt!Nog plannen voor dit jaar? Groetjes Saskia.

  Door saskia • geplaatst op 2010-02-11 09:35:48

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (25)

'234644' door sisc '234644' door sisc

LibiëZuid Libie

LibiëZuid Libie

Zonsverduistering...L

sisc

Op 29 maart 2006 is het dan eindelijk zover. Na al anderhalve week door het Accacusgebergte en de Sahara gereden te hebben, nu waar we ook voor gekomen zijn: De eclips! Helemaal geweldig om daar mee te maken. De kans op bewolking was natuurlijk erg klein en heeft dan ook geen roet in het eten gegooid. Zie hier het resultaat.

'236244' door sisc '236244' door sisc

Costa RicaArenal Volcano

Costa RicaArenal Volcano

Vulkaan Arenal bij...

sisc

Vanuit het stadje La Fortuna de San Carlos op weg naar een Steakrestaurant met uitzicht op de Arenal (mits het niet bewokt is). Wij hadden geluk, mooi uitzicht op de omlaag rollende lava. Supergaaf om zo mee te maken!

'234642' door sisc '234642' door sisc

Libië

Libië

Zand, zand en nog een

sisc

Zandduinen in de Sahara nabij het Accacusgebergte. 's Morgensvroeg of 's avonds tegen de schemering blijft het mooiste licht om te fotograferen. Leuk om de ribbeltjes van de wind te zien en (nog) geen voetstappen van ons.

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ: SPEEL LIVE MEE EN VAL IN DE PRIJZEN!
25-05-2020 Om de nieuwe werkelijkheid waarin we met z’n allen leven een klein beetje draaglijker te maken organiseren wij op 1 juni de Grote Columbus Travel Quiz 2020. In tweehonderd vragen reizen we de wereld rond. Reis je mee?

CORONAVIRUS
23-03-2020 Als reizigers in hart en nieren worden we allemaal zwaar op de proef gesteld door het coronavirus (COVID-19). Vakantieplannen worden afgeblazen, dromen uitgesteld. Namens het volledige Columbus-team willen wij jou en je dierbaren de komende tijd veel sterkte toewensen!

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 21 | Community toppers

Black Death. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Agadir van Ait Kine, Marokko door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Black Death door Dreamer666
3. Topblog: Pats! door Doppie
4. Communitylid van de week: Jomo01
5. Nieuwkomer: DeReisdame

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

FOTOWEDSTRIJD: op ontdekking in Nederland
Waar haal jij een ‘frisse neus’? Laat ons zien welke bijzondere plek jij bij jou om de hoek hebt (her)ontdekt tijdens de coronacrisis. Wij zijn benieuwd naar de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa.
Doe mee

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je wat inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik